tirsdag den 9. august 2016

Bøger fået siden sidst #10

Siden sidst er der kommet nogle spændende udgivelser samt et par forudbestillinger ind af døren. Der plejer ikke at være meget gang i de danske udgivelser i sommermånederne, men jeg har da alligevel fået nogle stykker ind af døren:
Ind af døren kom blandt andet disse to graphic novels som jeg har bestil og faktisk også læst. Fables: The Wolf Among Us volume 2 er den sidste del af Telltale Games prequel af den fantastiske Fables serie. Saga er indtil videre også yderst lovende og jeg glæder mig til at læse videre i serien.

Fra plusbog har jeg fået denne VIRKELIG smukke bog. Amen skal vi ikke lige dvæle lidt ved hvor smuk den er? Jeg er helt begejstret over at vi også kan det med smukke bøger i Danmark. Især fordi indholdet her også er utrolig smuk. Jeg har endnu aldrig fået læst 'Alive i Eventyrland' & 'Gennem spejlet', men jeg kender historien og elsker dens finurlighed. Så jeg håber at det originale værk er lige så smuk, hvis ikke smukkere end diverse genfortællinger.

Bogen jeg har været mest begejstre for at få ind af døren i den her måned, er selvfølgelig denne her; 'Harry Potter and the Cursed Child'. Jeg vil helst ikke sige noget som helst om bogen endnu, for personligt ville jeg ikke vide noget som helst, som i SLET INGENTING før jeg læste den. Jeg vil dog sige at jeg nød den utrolig meget. Det var fantastisk at være tilbage med ens Hogwarts venner, men nogen J.K. Rowling Harry Potter-bog er det ikke. Hvilket er klart for det er et teater manus, så formen er helt anderledes og mangler selvfølgelig J.K. Rowlings grundighed og detaljerigdom. - Nå mere om det i en senere anmeldelse. - Som jeg selvfølgelig også laver spoilerfri :0)


Jeg er ikke fan af krimier. Men jeg er fan af A.J. Kazinski. Derfor overvejer jeg kraftigt at læse ’Drømmetyderens død’ som jeg har fået tilsendt af Politikens Forlag.

Disse to bøger kan jeg næsten ikke vente med at læse. Jeg har lyst til at gå i gang nu med det samme, men jeg har ligenu gang i fire andre bøger, så jeg må lige afslutte en af dem først. Jeg er bare så meget i humør til den her type bog ligenu. 'Det er ikke mig, det er dig' og 'Fra og med dig' er fra Harper Collins Nordic.


Den her kogebog er købt af ren nostalgiske årsager. Jeg var rigtig glad for Anders And som barn og de her gamle opskrifter skulle jeg bare eje i kogebogsform. Jeg synes dog det er super ærgerligt at bogens danske oversættelse tydeligvis er opsat af en amatør. Det giver bare sådan et ærgerligt og sjusket udtryk. Øv!
Fra Gyldendal er der kommet disse to spændende ungdomsbøger. Anden bog i The Young World serien. Jeg ved ikke om jeg får den læst da jeg ikke var så begejstret for den første bog i serien. Dyt båt coconut af Glenn Ringtved er en kort lille sag der handler om noget så vigtig som ærlighed.

Grænselandet af Jeanette Hedengran og Tina Sanddahl har jeg set meget frem til. Mørkets søn serien er virkelig en man bør se nærmere på hvis man som jeg er vild med fantasy. Bogen er fra forlaget Ulven og Uglen.

P.S. I Like You er den nyeste bog af Kasie West. Jeg elsker hendes bøger! Og selvom jeg ikke helt ved om jeg kan lide konceptet i bogen, så skal jeg helt klart læse den - snart!

SHARE:

4 kommentarer

 1. Hvor er Alice i Eventyrland dog en smuk bog. Jeg er ikke vild med selve historien, men flotte bøger, der er altså ikke til at stå for.

  Jeg har også modtaget Mhairi McFarlanes bøger og de har bare de dejligste farver. Det er helt sikkert også nogle bøger jeg snart vil gå i gang med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej der er mange der ikke kan lide Alice historien, indtil videre finder jeg den meget sjov og finurlig og så giver den mig skønne minder om alle de versioner jeg har hørt historien, f.eks. Disney udgaven som barn. :0)
   Ja skynd dig i gang med McFarlanes bøger, de er simpelthen så sjove!

   Slet
 2. Glæd dig til at læse bøgerne fra Harper Collins Nordic - og Alice!
  Jeg er i øvrigt ret vild med dit nye layout på bloggen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja layoutet har virkelig trængt til en overhaling længe. Det har lettet lidt på det synes jeg.
   Ja indtil videre er de helt fantastiske, Alice og Mhairi McFarlane. :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig