lørdag den 4. februar 2017

Bøger fået siden sidst #18 - januar - vlog edition


 I dag viser jeg de bøger frem som jeg hentede ind af døren fra min postkasse. Med undtagelse af en graphic novel serie jeg har købt, men den vil jeg vise jer i et andet indlæg med andre graphic novels. I januar har der været nogle fantastiske danske udgivelser som jeg ser rigtig meget frem til at læse. Derudover har jeg købt en fire andre bøger. Alt sammen kan i se i videoen herunder. Og lad mig endelig høre hvis I har fået noget spændende på det sidste - jeg elsker at høre om eller se hvad andre får. Det er det bedste når man kan få et lille bog-fix ved at se andre blog-indlæg med nye bøger.SHARE:

6 kommentarer

 1. Jeg glæder mig til at høre hvad du synes om Bone Gap! Den lyder vældig spændende :)

  Derudover så kunne det altså være så hyggeligt, hvis du vil lave en video-tour i dit lille bibliotek og fra din yndlings læseplads :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er spændt på at læse den selv, håber snart jeg kan gå i gang med den.

   Åh.. ja, tusind tak, det er jeg glad for du synes og jeg har faktisk taget tilløb til det flere gange, men jeg synes det har været så uoverskueligt, så jeg skal lige finde en simpel måde at gøre det på. Men min yndlings læseplads kunne jeg jo godt lave lidt omkring snart. ;0) Viste det kun ganske kort, her i mit indlæg i december: http://karinhald.blogspot.dk/2016/12/mit-julede-lsehjrne-og-andre-julede-ting.html

   Slet
  2. Det er nu også et godt indlæg med fine billeder, men ikke helt nok, haha :) Så jeg håber du finder en smart måde at filme det på - det er jo helt sikkert et stort arbejde, men helt sikkert det hele værd (fedte fedte, haha)

   Slet
  3. Dejligt med noget fedterig :0D Går lige i tænkebox over hvordan og hvorledes. :0)

   Slet
 2. Jeg er ved at læse Dødens Mærker - og kan reeet godt li' den so far! Har ikke læst Divergent, så kan ikke lige vurdere niveau ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh.. det lyder lovende, men er lidt nervøs, da jeg også er kørt lidt død i dystopi på det seneste, men Divergent var ret god.

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig