fredag den 10. februar 2017

RåddenskabRåddenskab

Forfatter: Siri Pettersen
Serie: Ravneringene #2
Originalsprog: Norsk, Råta
Genre: Fantasy
Målgruppe: YA og opefter
Udgiver: Høst og søn

Tak til Rosinante & co. for anmeldereksemplaret


Råddenskab fortsætter den hæsblæsende historie om pigen Hirka og hendes kamp for at høre til. Det er en historie om hævn, dødsfrygt og grådighed, men også om kærlighed og hvor langt man kan gå for den man elsker. Råddenskab er anden del i fantasy-triologien Ravneringene.


'Råddenskab' er en helt fantastisk fortsættelse til 'Odinsbarn'. Den er helt sin egen og vi får svar på en del spørgsmål man har med sig fra den første bog. Så 'Råddenskab' føles på ingen måde som et destinationsstop mellem 1'eren og 3'eren. Serien her er meget ulig noget jeg tidligere har læst, men det er helt bestemt et stort plus. Siri Pettersens skrivestil er original og det samme er universet der bygger på den nordiske mytologi.

På samme måde som første bog nydes den her også langsomt - forstået på den måde at man forsvinder fra verdenen et øjeblik og bliver draget ind i bogens verden. Det er på alle måder en magisk oplevelse i sig selv. Den her slags bøger skal der gerne god tid til, så jeg kan få den fulde effekt. Og det er ikke altid så nemt at finde i en travl hverdag, men når tiden så er der, så føles det som at sætte sig ned med en god film, en æske chokolade med alle sine yndlings og ja - bare den bedste type mig-tid.

'Råddenskab' forgår denne gang både hos Rime og Hirka der er i to forskellige slags verdener nu. Hirka er ankommet til en verden som vi, læsere, kender rimelig godt. Det er underholdende at se Hirka begå sig i den nye verden og ikke mindst at se kontrasten. Det giver også et helt andet niveau til serien. Nej, hvor jeg dog glæder mig til at læse den sidste bog i trilogien: 'Evnen'. Jeg tror det bliver episk.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig