onsdag den 22. marts 2017

Jagten på regnbueorkidéen - anden og tredje del
Jagten på regnbueorkidéen - anden og tredje del

Forfatter: Garen Ewing
Serie: Julius Chancers eventyr #2 + #3
Genre: Tegneserie, graphic novel - mysterium/adventure
Målgruppe: Alle
Udgiver: Tellerup


Tak til Tellerup for anmeldereksemplarerne


Efter en lang flyvetur og en hård landing når Julius Chancer og hans medeventyrere endelig frem til storbyen Karachi i det nordlige Indien. Deres søgen efter den gamle missionær, fader Pinkleton, som har set regnbueorkidéen med egne øjne, sender dem ud på en farefuld rejse gennem uudforskede bjergegne og ruinerne af Indiens ældgamle civilisationer. Evelyn Crow og hendes kumpaner er stadig lige i hælene på dem og benytter enhver lejlighed til at sabotere deres fremskridt.


Jeg havde savnet en slutning på det her fantastiske eventyr som den første bog i serien havde taget med mig på, og nu fik jeg det endelig, og det er jeg glad for. Handlingen springer fra Indien til England og det fungerer faktisk ganske fint, det giver os hele tiden en reminder om hvad det er der står på spil.

Serien kan måske best beskrives noget hen af noget Tintin lignende oldschool tegneserie. Serien går i sin enkelthed ud på at finde regnbueorkideen og så er der selvfølgelig dem der vil prøve og stoppe det. På en måde virker det lidt overdrevet at der skal tre bind til den handling, men faktisk følte jeg lidt at de to bind (kontra den første i serien) var mere forhastet, så jeg ville egentlig gerne have haft mere.

Jeg nød virkelig at læse serien, det sender Tintin nostalgi igennem mig og det var faktisk meget forfriskende at læse den her type oldschool graphic novel igen, efter at have været i gang med blandt andet Saga og Ratqueens.SHARE:

2 kommentarer

  1. Jeg nød også endelig at få en afslutning på denne tegneserie :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja og det var på mange måder en meget passende afslutning synes jeg. :0)

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig