lørdag den 24. juni 2017

Skrivepultens 6-års jubilæum


Det er slet ikke til at forstå at jeg har haft bloggen her i seks år. Tiden er fløjet afsted og jeg har nydt det. Sådan virkelig nydt det. Bloggen har gennem tiden givet mig et utal af virkelig gode oplevelser. Alt fra fantastiske læseoplevelser, der har bevæget, gjort mig klogere og sat sig i mig, til forvisning af diverse film, til forfatterarrangement med blandt andet A.J. Kazinski og Patrick Ness. Bloggen har især givet mig skønne nye bekendtskaber med fantastiske mennesker og venskaber. Bloggen var faktisk i sin tid også årsagen til at jeg kom i gang med at lave mine første forside designs. Det var Sven Damgaard Ørnstrups Vraggods og Aiglans Garde. Hvilket senere førte mig videre til fast job på Turbine forlaget. Et drømmejob på alle måder.

Så selvom bloggen her i sin tid var lidt en overspringshandling fra at skrive på min bog, så er den nu vokset sig til en ret stor del af mit liv.


Jeg skylder en kæmpe tak til alle jer der følger med, uanset om I følger med sporadisk eller er fast læsere. Tak! Tak, fordi I læser med. I betyder alt. <3  Paraply-hjertelig tak! I er årsagen til at jeg bliver ved med at blogge og I er årsagen til alle de glæder der følger med. Men for mig er I også den største glæde ved at blogge. Jeg har stadig ret svært ved at fatte (ja selv efter seks år) at I er så mange der læser med. Det har jeg virkelig svært ved at forholde mig til. Jeg er ovenud taknemmelig og jeg har virkelig svært ved at skrive hvor taknemmelig jeg er med ord. Det er faktisk ikke muligt.

Så for at fejre jer, stabler jeg tradition tro en giveaway sammen til jer og den får jeg op på bloggen en af de nærmeste dage. Der bliver seks bøger man kan vinde. Seks for hvert år bloggen har eksisteret. Der er mulighed for flere vindere.

Husk at jeg altid gerne vil høre fra jer, og jeg er meget åben overfor forslag til hvad bloggen skal indeholde fremadrettet. Ris og ros er lige velkomne.


Hvor er jeg så på vej hen nu? Ja, som nogen af jer nok ved så er der også sket meget i mit privatliv. Jeg er nemlig blevet mor. En forandring der er kæmpe, men som faktisk har gjort mig endnu mere i stand til at se hvad jeg vil have ud af livet. At være fokuseret på det jeg vil, frem for at starte en million andre ting, som jeg altid har haft for vane.

Jeg overvejer dog stadig engang imellem at blogge lidt om noget helt andet på min anden blog, men tiden har ikke rigtig været til det. Familie, arbejde, skriveriet og Skrivepulten kommer i første række, ja og læsningen selvfølgelig. Intet varer for evigt, men læsningen er for mig så indgroet at den altid vil være en stor del af mig. Uanset hvad. For jeg knuselsker bøger og gode historier.

Så jeg fortsætter med at flyver derhen hvor bøgerne tager mig. Jeg håber I har lyst til at følge med.


SHARE:

10 kommentarer

 1. Stort tillykke med bloggens 6 års fødselsdag �� Tak for dig og og bloggen ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Og selv tak! <3<3

   Slet
 2. Åh, tillykke. 6 år er også virkelig godt gået! Og tillykke med babyen også <3 Jeg glæder mig til at se, hvor du og bloggen drager hen ad herfra :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kirse, tusind tak skal du have. <3

   Slet
 3. Tillykke med blogfødselsdagen - det er godt gået. Altid dejligt at læse med her :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, og tak for alle dine dejlige kommentarer. :0)

   Slet
 4. Stort tillykke med bloggen, Karin! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Rikke. :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig