fredag den 29. december 2017

Harry Potter: A History of MagicBidragere: 


Harry Potter: A History of Magic is the official book of the exhibition, a once-in-a-lifetime collaboration between Bloomsbury, J.K. Rowling and the brilliant curators of the British Library. It promises to take readers on a fascinating journey through the subjects studied at Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry – from Alchemy and Potions classes through to Herbology and Care of Magical Creatures.


Der findes to versioner af den her bog. Denne bog har alt indhold. Den anden - A Journey Through A History of Magic - er primært til børn og indeholder mest JK Rowling stuff. Hvorimod den her har masser af vores historie i sig også. Bogen er lavet med henblik på at vise hvor JK Rowlings genbrug af mytologi stammer fra - med udgangspunkt i The British Library. Bogen er mest af alt en udgivelse af et udstillingskatalog af en sær-Harry Potter udstilling. Men den fungerer vældig godt som en bog også.

Bogen forsøger at vise at der er masser af magi i vores egen historie også. Det gør den virkelig godt. Bogen er inddelt i de forskellige klassefag man kan opleve på Hogwarts. Indimellem alt dette er det bedste: nemlig kladder, plotmodeller, synopsis og illustrationer fra JK Rowlings hånd. Der er håndskrevne kladder med udstregninger, som hvis man nærstudere dem, viser hvor Rowlings virkelige talent ligger og hvad der har måttet redigeres til den originale udgave vi kender i dag.

Den del elsker jeg virkelig. Det er som at få et lille indblik i den store process det måtte have været at skabe det mesterværk vi i dag kender som Harry Potter. <3 Bogen er genial til enhver Harry Potter fan og ekstra værdifuld for dem der også er historie interesseret. Ja, jeg vil vove den påstand at denne bog tilmed gør historie spændende for alle. Det er en virkelig fin bog jeg er glad for jeg har kunnet tilføje min evigt voksende Harry Potter samling.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig