onsdag den 12. juni 2019

Since you've been gone
Since You've Been Gone

Forfatter: Morgan Matson
Genre: Realisme, kærlighed
Målgruppe: YA og derover

Bogen fås endnu ikke på dansk


It was Sloane who yanked Emily out of her shell and made life 100% interesting. But right before what should have been the most epic summer, Sloane just…disappears. All she leaves behind is a to-do list.


Jeg faldt over ideen bag denne bog. Nemlig at Emilys veninde Sloane havde sent hende en liste med en masse skønne sommerudfordringer - og den tænkte jeg måtte indeholde en masse sommerstemning. Det gjorde den også. Og jeg lappede al den skønne sommer bogen kom med i mig.

Men jeg synes nogle gange desværre, at handlingen blev for dikteret af listen, på en eller anden måde. Det siger sig selv at Emily vil opsøge og gøre de ting på listen, men måske fyldte de for meget eller var for uepiske når de så skete. Det blev lidt for meget en ting der skulle krydses af listen frem for ting der bare sker. Jeg ville i virkeligheden nok hellere have haft en historie hvor tingene på listen bare skete i stedet for de blev opsøgt hele tiden. Måske især også fordi jeg synes kærlighedshistorien  druknede i det hele - det blev sådan alt for hovsa agtig.

Men når det er sagt så var det stadig en rigtig rigtig god sommerbog som jeg nød rigtig meget og fløj igennem. Det var også en stor fornøjelse at se Emily komme ud af sin venindes skygge nu hun var væk og ikke mindst hvad hun fik ud af at blive presset i at opnå nogle ting hun aldrig havde drømt om eller turde gøre. Det er altid meget inspirerende at læse om. Så det bliver ikke sidste gang, at jeg samler en Morgan Matson bog op.


SHARE:

2 kommentarer

  1. Åh, det lyder som en rigtig skøn sommerbog! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var den virkelig virkelig også! :0)

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig