Om mig


Modtager du anmeldelseseksemplarer?
Kun dem jeg selv spørger efter.Hvordan kan du kontaktes?
Skriv til mig på skrivepultenkh@gmail.comHvad gør du for at oplyse at en bog er en anmeldereksemplar?
Jeg skriver altid i min anmeldelse om bogen er et anmeldelseseksemplar. MEN meningerne er og bliver altid mine egne. Jeg tror fuldt og fast på at hvis ikke man er en ærlig anmelder, så er man en dårlig anmelder både for ens læsere men også for anmelderne.Din kommentar-politik:
Jeg har enkelte gange måttet slette direkte spam-kommentarer, og måttet fjerne en dialog efter ønske fra personen selv. Men ellers er min politik at alle kommentarer selvfølgelig bliver udgivet.

Jeg elsker at få kommentarer og læser dem gerne af flere omgange. Vær ikke bange for at sige mig imod.Hvordan skal man forholde sig til copyright i forhold til dine egne tekster og billeder?
Mine egne billeder har jeg selvfølgelig copyright på. Det samme med teksten. Jeg har ikke det mindste imod at blive citeret efter de almindelige regler om citeringer. Det samme gælder billederne. De må gerne bruges og deles på sociale medier mv. med kreditering til mig.

Hvis man vil bruge mine billederne eller tekst i i videre salg skal jeg kontaktes. Dog ikke nødvendig ved citering på bøger ved henvisning til www.skrivepulten.com.Elementer på din blog som ikke er dine egne, hvor får du dem fra?
Så vidt muligt forsøger jeg at tage mine egne billeder. Dog bruger jeg bogforsider, og bogbeskrivelser direkte fra forlagenes egne hjemmesider. Ved de udenlandske titler læner jeg mig op af Goodreads, og bruger beskrivelser og billeder derfra.Hvem er du? Det stereotype svar: En katteelskende, tedrikkende brille-bogorm.

Det ærlige svar: En ret fjollet, forfængelig person, med alt for mange bogstakke og alt for lidt tid. En passioneret læser og historiefortæller, der elsker at fylde sin hverdag med bøger i alle afskygninger.

Mit navn er Karin, jeg er født i 83. Jeg har læst og skrevet bøger siden jeg kunne læse og skrive, og jeg nyder det. Det er så stor en del af mig, at jeg ikke vil ane hvad jeg var uden.

Jeg er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet som projektleder på magasinet Ridehesten -Indtil jeg fik arbejde hos Turbine Forlaget som fast grafiker til opsætning af deres bøger og lige haft 10 års jubilæum. Imellem Turbine og Ridehesten har jeg arbejdet som grafiker for Forlaget EgoLibris, Forlaget Ulven og Uglen, Foreningen for Håbefulde unge forfattere (HUF) (dog ulønnet støtte arbejde med opsætning af deres magasin og andre grafiske opgaver) og Forlaget Hexameter. Så hvis du sidder med en bog i hånden fra en af disse forlag eller fra Turbine, så kan det være mit navn står i kolofonen.

Og så er jeg børnebogsforfatter. Jeg har udgivet omkring 20 papbøger til de mindste og bøgerne 'Fabeldyr og andre magiske skabninger' & 'Nordens fabeldyr og andre væsner fra nordisk mytologi'

Jeg blogger desuden også her www.karinhald.dkHvad betyder bøger for dig?

Bøger er min flugtrute. Bøger er min løn (Turbine -ikke bloggen). Bøger er mit fjernsyn. Bøger er mine samtaleemner. Bøger er altid at finde i min hverdag. Bøger er en måde hvorpå jeg kan mætte lidt af min videnbegærlige hjerne. Bøger er en måde hvorpå jeg kan få mine tanker til at samle sig om en enkelt ting. De dage hvor jeg føler jeg er mest i balance er de dage hvor jeg får skrevet noget på min egen bog. Så ja, bøger er som sagt en ret stor del af mit liv,Hvorfor hedder bloggen Skrivepulten? Og hvordan startede bloggen?

Skrivepulten navnet valgte jeg fordi, det er lige der ved skrivepulten/skrivebordet at historierne bliver til. Det er der magien opstår. Det er der det hele starter. Det er her fantastiske bøger bliver skabt. Skrivepulten samler for mig den røde tråd jeg gerne vil have bloggen skal have. Nemlig: Den gode historie, uanset om det handler om at være læser eller skriver/forfatter.

Mit mål med bloggen var helt oprindeligt at holde mig selv i gang med at skrive hver dag, så min forfatterdrøm ikke ville virke så fjern. Bloggen blev egentlig til sådan ret pludseligt. Jeg havde ikke læst så mange blogs før jeg startede - Jeg synes bare hele konceptet med en blog var super fedt, og så gik jeg ellers i gang med at følge en masse blogs og starte min egen op på samme tid. Så da jeg startede bloggen i 2011 så den noget anderledes ud end den gør i dag.

Jeg er stolt af hvor bloggen er i dag. Jeg elsker alle mine læsere. Tak fordi I gør det her muligt for mig. Tak fordi I gider at læse mine ord og mine tanker, der nogle gange kan virke lidt forhastede eller kaotiske, men sådan fungerer jeg nok bare i bund og grund.

For bloggen holder jeg fast i er mit fristed. Det er stedet hvor jeg har det sjovt. Det er stedet der skal udvikle sig efter hvad jeg synes er sjovt og ikke hvad jeg finder som hårdt arbejde - Eller bare en strejf af noget der ligner arbejde. For så ved jeg at jeg går død i det. Tro mig jeg har prøvet det mange gange når jeg har skullet skrive på mine historier. Selvom jeg knuselsker smuk grafik, og flere gange bander over mit blog-design, så er der bare noget rart i at jeg ikke er 'forpligtet' til at gøre mit bedste ved min blog. Jeg er nemlig skrækkelig perfektionist, og bloggen har været sund for mig at have, fordi jeg har haft brug for at have et sted hvor jeg ikke føler jeg skal være perfekt!Får du noget for at drive bloggen?

Nej, bloggen er et sted, et eventyrligt sted, hvor jeg får delt min passion. Jeg har fået tilbud om at lave sponserede indlæg mod gavekort eller lignende, men jeg har indtil videre sagt pænt nej tak, fordi der ikke har været noget der på nogen måde ville have givet mening for mig selv og bloggen. Og det skal være noget hvor jeg stadig kan føle at bloggen er et fristed.

Selvfølgelig vil jeg ønske jeg kunne leve af at drive min blog. Jeg har så mange fede ideer jeg kunne tænke mig at tage hul på, men de kræver bare mere tid end jeg i øjeblikket har i min fritid. Men jeg ville ikke primært kun have lyst til at leve af min blog, jeg ville også gerne bruge tiden på at skrive, og opsætte bøger. Eller på anden måde arbejde med bøger.

SHARE:

19 kommentarer

 1. Jeg vil gerne anbefale serien "de udødelige", der er 6 bøger i serien, den første hedder evermore og handler om en pige som har mistet sin familie i en bilulykke, derfor skal hun flytte hen til sin tante. Det er en rigtig god bog/serie, jeg er selv i fuld gang med den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej, tak for tippet.
   Jeg har faktisk læst de to første bøger i de udødelige serien, men de var desværre ikke noget for mig, men jeg går i gang med en ny serie af samme forfatter og håber de er mere mig. :0)

   Slet
 2. kan du/i anbefale nogle gode bøger hvis man elskede the hunger games og harry potter og man leder efter noger der er lige så spændene men det skal heller ikke være deprmerende! på forhånd tak!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej.

   Jeg elsker også de genre, især når de ikke er så deprimerende som du skriver, så det er helt klart dem jeg læser mest af, og anmelder her på bloggen.

   Har du set min liste omkring gode ideer til læsning hvis du har læst The Hunger Games, hvis ikke så er den her: http://karinhald.blogspot.dk/2012/09/top-10-tirsdag-hvis-du-kunne-lide.html Især Divergent som også fåes på dansk er spændende. The Selection er også en af mine helt klart favoritter.

   Hvis du godt kan lide Harry Potter verdenen, kan du måske prøve Percy Jackson serien af Rick Riordan eller Det Smaragdgrønne Atlas af John Stephens. Begge dele kan du finde en anmeldelse af her på bloggen.

   Ellers så vil jeg helt klart anbefale Hex Hall serien af Rachel Hawkins, Shadow Falls serien af C.C. Hunter eller Unearthly serien af Cynthia Hand. Serierne fåes på dansk hos Tellerup.

   Var det noget du kunne bruge?

   Slet
 3. Hej Karin.
  Jeg vil først sige at jeg synes det er en super side du har her. Har læst nogen af dine anmeldelser. Jeg er selv bogblogger og har min egen hjemmeside også. Det er sjovt at se hvordan man anmelder forskelligt :)
  Men jeg tænkte på om du havde lyst til at linke? Du kan jo lige kigge på min side og se om du har lyst.
  Du må have en god dag :)
  Hilsen Kicki
  www.kickisbogblog.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kicki

   Super fin blog du har fået startet dig. Jeg linker nu til din blog. :0)

   Mvh Karin

   Slet
 4. Hej Karin

  Har du lyst til at linke? :) Så smider jeg et link ind på min blog til din side :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sabrina

   Jo helt sikkert. Jeg linker til dig med det samme. :0)

   Slet
 5. Hey Karin,

  Fedt design du har fået på bloggen!

  Vh Sven

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det har jeg virkelig også haft lyst til længe, men jeg fik mig endelig taget sammen. :0) Det er altid sværer at lave noget til sig selv synes jeg.

   Slet
 6. hej Karin,
  virkelig fed side, finder masser af inspiration når jeg mangler læsestof :)
  vil gerne anbefale dig en serie på to bøger; "Himmeldanser" og "Ulverytter"
  en original fortælling om en ravn der kæmper for sin ære og dem han elsker. Det er nogle år siden jeg læste dem, så de er muligvis for enkle, men husker dem som virkelig gode.
  håber du vil kunne lide dem :)
  Kan også anbefale "Skoven som gud glemte" en bog om en gruppe unge mennesker der farer vild i de svenske (eller norske?) skove og møder en stærkt idealistisk mand der har skabt sin egen verdensopfattelse og levevis langt fra den moderne civilisation.
  de bedste hilsner
  Selma

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Selma,

   Tak, det er virkelig dejligt at høre. Skønt med nogle anbefalinger også, de er i hvert fald hermed kommet på tbr-listen. :0)

   Håber du bliver ved med at kigge forbi og skrive til mig. Det er så hyggeligt at høre fra mine læsere. :0)

   Slet
 7. Ved du om serien Hex Hall bliver filmatiseret? Og eventuelt hvornår?

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre bliver der ikke aktivt arbejdet på en film med Hex Hall i øjeblikket, så det kan godt have lange udsiger. :0( Den ville ellers gøre sig helt fantastisk som film!

   Slet
 8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 9. Hej
  Faldt over din blog i min evige søgen efter andre med samme passion for at skrive, men jeg mister troen undervejs og går i stå. Men du giver nogen gode fif, så tak for det .
  Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina,
   Du må endelig ikke miste troen, for tænk vis det kun var dig selv der stod i vejen for dig og dine drømme. Det vil da være super ærgerligt. Jeg er glad for jeg kunne give dig nogle gode fif, og jeg kan kun anbefale dig at læse 'Do the work': http://karinhald.blogspot.dk/2015/08/do-work.html for det hjalp mig rigtig meget til ikke at miste troen.

   Slet
 10. Født i '83 og en af de ældste i blogland?! Så må jeg jo nærmest være en oldsag, når jeg er fra '74 :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha.. vel er du da ej en oldsag. :0) Men da jeg startede for en fem år siden, så følte jeg mig lidt som en alderspræsident, men det er skønt at blogverdenen siden er blevet større og fyldt med alle typer og alle aldre. :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig