onsdag den 16. maj 2012

Born at Midnight review


Første bog i shadow falls serien af C.C. Hunter.

Born at Midnight handler om Kylie der bliver sendt til en lejer for problemfyldte unge. Alt imens der sker en hel masse, hendes mor og far skal skilles, hendes bedstemor lige er død og hendes kæreste slog op med hende. Det er dog på ingen måde en normal lejer. Den er i virkeligheden for overnaturlige væsner, teenagere der er feer, vareulve, vampyre mv. Og de mener Kylie er ligesom dem. Det mener hun bestemt ikke. Heller ikke selvom hun ser den samme soldater genfærd gentagende gange.


Jeg kan desværre ikke rigtig give en kommentar på C.C: Hunters måde at skrive på, da jeg har læst den danske oversættelse. Læs om hvad jeg synes som den her neden under eller her: http://karinhald.blogspot.com/2012/05/oversttelser.html

Det er en bog der i høj grad handler om Kylie, hvad hun er og hvem hun vælger. Jeps... vi har med endnu en trekant at gøre. Her er det mellem Derek og Lucas. Hvilket jeg personligt ikke synes burde være så svært... hallo Kylie den ene ligner din eks-kæreste, måske det skulle give dig et hint! :0)

Nogle gange har jeg lyst til at skrige "Get over yourself" til Kylie, fordi hun er så modvillig til at acceptere hendes skæbne. Faktisk skal vi rigtig rigtig langt ind i bogen før vi kan komme videre med det. Jeg synes især det er DYBT negativt at forfatteren skriver at Kylie nærmest går og håber at hun lider af en hjernesvulst frem for at have overnaturlige kræfter!!!

Det jeg rigtig godt kan lide ved bogen er at den er hyggeligt og vi følger alle Kylies små teenagedramaer. Den er bekagelig at læse (med mindre du læser den på dansk) og Kylie er en sympatisk hovedperson. Jeg elsker også hele det lejer miljø hvor der er så mange forskellige typer samlet.

Plottet er ikke fantastisk men ok.

Men da jeg alligevel går hen og køber den næste serie i bogen, så må den jo helt klart være et forsøg værd.

KKKK
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig