onsdag den 18. juli 2012

The Son of Neptune review


Anden bog i Rick Riordans serie Heroes of Olympus er med tre helt nye hovedpersoner som vi, ligesom sidste bog, følger fra hver deres synsvinkel. Denne gang er Percy Jackson tilbage (kendt fra Rick Riordans Percy Jackson serie) Læs anmeldelse af første bog i serien her

3 nye helte, Percy har mistet hukommelsen, Hazel skulle forestille at være død og Frank er utrolig klodset og ligner mest af alt Tintin, med sit babyansigt. Denne gang er vi i en helt anden lejer, nemlig den romerske. Her skal Percy prøve at passe ind indtil der dukker en Quest op, som gør at de alle tre skal tage til Alaska og bekæmpe en gigant der ikke kan dø.

Igen igen er Rick Riordan genial, intet mindre. Jeg kunne meget bedre lide denne bog end den første. Den er mere velbalanceret, og så er Percy Jackson jo tilbage. Han er sådan en dejlig hovedperson. Han gør det hele meget mere sjovt.

Stadig skøn og behagelig bog at læse. Man lader sig fuldstændig rive med at det eventyr Rick Riordan har sat Percy, Hazel og Frank på. Vi møder mange forskellige myter, de græske men nu også de romerske. Et par overraskelser dukker også op og gør det hele mere nervepirrende.

Kan slet ikke vente til næste bog udkommer. The Mark of Athena udkommer 2. oktober.

KKKKK
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig