tirsdag den 3. juli 2012

Top 10 Tirsdag - Sommerferielæsning

Godt sommerferielæsning, skal være nogle lette bøger som man kan drømme sig væk i. Mit krav til en god sommer bog er "eksotiske" steder, stand, nyforelskelse og eventyr.

Her er mit bud på top 10 ferielæsning der helt eller delvist opfylder kravene (ikke nogen bestemt rækkefølge):Die for me af Amy Plum - Paris, hvad mere behøver man næsten.... for Paris er indbegrebet af nyforelselse, og det er lige præcis hvad denne bog handler om.The Selection af Kiera Cass - for dem der vil have en dystopisk bog, som stadig er strand og sommer let. Kan bedst beskrives som en Askepot dystopisk bog. OG så foregår den i øvrigt på et slot.
Hex Hall af Rachel Hawkins - selvom den foregår på en skole (slot). Så er der ikke så meget skole over det. Der er et lille mord mysterie, skolebal, nyforelselse og magi. Fåes på dansk.
Dark Lover af J.R. Ward - for dem der vil have en steamy hot romance. Tag den danske udgave med på stranden, der er coveret ikke så afslørende. ;0)Heist Society series af Ally Carter - Master thief på eventyr rundt i hele verden. Funny og spændende.The Notebook af Nicholas Sparks - jeg har endnu ikke læst den, kun set den på film. Men det er noget af en minde værdig sommer for Allie og Noah, som kommer til at påvirke resten af deres liv. Så kan man altid se den på film bagefter igen og nyde synet af Ryan Gosling endnu en gang.My life next door af Huntley Fitzpatric - Sommer, hot fyr, der oveni købet bor lige ved siden af.
Breathe af Abbi Glines - er bare indbegrebet af en god sommerbog


Stolthed og fordomme af Jane Austen - skal da læses igen igen. Det var dengang man ikke havde skoler og kun havde baller, flotte kjoler OG mr. Darcy.Smertensbarn af Mette Finderup - nyde sommeren i selskab med nordiske guder og vikinger... tja... hvorfor ikke.. Det lyder som en verden jeg kunne drømme mig væk i i hvert fald.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig