lørdag den 13. oktober 2012

The Assassin and the Empire reviewDen sidste novelle i forhistorierne til Sarah J. Maas nye novelle Throne of Glass.

Goodreads skriver:
Celaena Sardothien is the assassin with everything: a place to call her own, the love of handsome Sam, and, best of all, freedom. Yet, she won’t be truly free until she is far away from her old master, Arobynn Hamel; Celaena must take one last daring assignment that will liberate her forever. But having it all, means you have a lot to lose . . .

This fourth fantastic e-novella gives readers an inside look at the characters who appear in the full-length novel Throne of Glass. Don’t miss out!


Da jeg gjorde denne bog færdig fik jeg meget blod på tanden til at læse romanen, og heldigvis var den lige udkommet på det tidspunkt. 

Den sidste novelle var den mest forudsigelige af alle fire noveller, men det er også i denne bog der sker mest for vores heltinde. Det er virkelig noget af et point of no return vi møder i slutningen af bogen. Og nu er man så godt inde i vores heltinde, at det er virkelig svært ikke at fælde en tårer eller to på hendes vegne. Det eneste jeg vil sætte en finger på ved hovedpersonen er at jeg synes hun er alt for naiv i denne novelle. Det passer slet ikke til hendes personlighed. Så desværre bar den sidste novelle præg af at skulle følge hvilken retning forfatteren vil i, og ikke så meget personens naturlige reationer.

Novellem som helhed flyder godt, præcis som de tre andre har gjort. Super god at leve sig ind i. Skøn novelle.

KKKKK
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig