torsdag den 1. november 2012

NaNoWriMo starten er gået...

Huha.. nu er det nu.... huha. Det er lige før jeg allerede nu er ved at opgive, men nej, jeg skal nok holde mig selv oppe på det. Det er det der gør forskellen i sidste ende, om man gør noget ved det eller ej.

Og JEG GØR DET!!

Det kom lidt bag på mig, hvor meget research jeg endeligt endte ud i at lave... Her den sidste uge, har jeg næsten ikke lavet andet end arbejde, research, spise og sove. Men nu er det slut.. nu skal der kun skrives... ej, det er det nu ikke helt rigtig, jeg skal stadig have lavet en del mere research, så det må jeg gøre ved siden af jeg skriver. Huha.. det lyder til jeg får super travlt.

Hvis i er på NaNoWriMo, må i meget gerne finde mig, jeg står under mit eget navn: Karin Hald. Det kunne være så hyggeligt, selvom jeg nok mest kommer til at bruge siden til at opdatere wordcount.


Jeg har prøvet at forbedrede mig så godt jeg kunne, med at have nogenlunde styr over hvad jeg skal skrive, så jeg ikke skal bruge alt for meget tid på det. Og jeg sidder lidt og overvejer om jeg skal købe kurset "Elsk din skriveprocess" på Bogskriveriet.dk, hvilket helt sikkert er et kursus jeg får brug, især når jeg ca. står ved 20.000 ord og jeg ikke engang er halvvejs. Gahh... Og så kun for 129 kr! Super billigt.

Det er første år jeg selv bruger NaNoWriMo, så jeg er mega spændt.

Held og lykke til jer der deltager.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig