fredag den 28. december 2012

Året der gik...

Nu er vi snart nået det nye år. Men inden jeg sådan rigtig kan gøre klar til at sætte mål og forventninger for det nye år, så skal jeg sige farvel til året der gik. Og hvilket fantastisk år det har været.

Personligt, tja jeg fik jo ikke fuldført NaNoWriMo pga alt for mange uforudsete trælse ting, som jeg bare helst vil glemme. ;0) Men jeg fik starten på min historie og der er godt gang i den i mit hovede så år 2013 er året, hvor den bliver skrevet. Yay!! :0) Simpelthen. Derudover har det lykkes mig at bruge min perfektionisme som et redskab og ikke som dræner, og jeg har fået en fantastisk betalæser.

Bloggen har fået en hel del flere besøgende. Tak for det. :0) Dejligt og helt uforståeligt... Tilgengæld har jeg store planer om at holde hverdagsblogningen ved lige hele 2013.

Hvad skete der ellers i 2012? Jo...

Jorden gik ikke under!! (Ikke så stor overraskelse der)

Ellers så var det et fantastisk bog år, med både Rowling, Tolkien, R.R. Martin, Meyer og så var det året hvor der kom godt gang i den erotiske litteratur med Fifty Shades i spidsen. J.K. Rowling udkom med sin nye bog The Casual Vacancy, yay! Peter Jackson som filmatisere Tolkiens Hobbitten, har fundet gamle notater som Tolkien har tilføjet historien efter udgivelsen. Hvilket bare er helt fantastisk at vi nu får lov at opleve i tre film. George R.R. Martins tre første bøger er udkommet på dansk og den trejde tv-serie er i fuld gang med at blive filmatiseret. Hvilket har åbnet fantasy-verdenen mere op herhjemme, så meget at vi endda havde vorest helt egen Fantasybogmesse. 2012 var også året hvor den sidste Tvilight film rullede igennem biograferne. Men der er både lovning på den ene og anden spin-off, men.... lad os nu se.. Gossip Girl tv-serien, på bog ved Cecily von Ziegesar, sluttede også i år med et brag efter seks sæsonner.

Fantastisk bog år, ikke?

Hvad mon det kommende år byder på... hmm.. det må jeg lige tænke over i en ny blog post. ;0)
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig