torsdag den 28. februar 2013

Status update på februar

Bogskrivnings arbejdsplan:


Jeg skulle have skrevet 30000 ord på min bog. 15572 ord, i alt er jeg på nu. Kun lidt over halvvejs af hvad jeg havde håbet jeg havde nået. Men jeg var syg med influenza i over en uge, så der fik jeg ikke lavet noget. Men mit største problem er nok:

Jeg har et planlægningsproblem. Nu er det sagt. Hvis jeg planlægger jeg skal skrive, så bliver det noget af det sidste jeg gør på listen, fordi jeg ved jeg gerne bare vil begrave mig rigtig meget i historien og derfor gerne vil have uanet af tid når jeg går i gang. Men fordi det er det sidste på min liste, så når jeg det faktisk ikke så tit. Jeg overdynger min liste åbenbart. Det eller også så er jeg alt for smadret når jeg så er klar til at skrive. Hvis jeg så derimod sætter det øverst på min liste så føles det som noget der skal hurtigt overståes så jeg kan nå alle de andre ting på listen. Suk. Og sådan burde det jo ikke være vel. For det vigtigste på den liste er at få skrevet noget! Så til næste måned har jeg forsøgt at lave en lidt anderledes og mere konkret liste. Så krydser jeg altså fingre for det holder og hvis det ikke gør, så bliver jeg nødt til at tage det op til re-vurdering lidt før end sidst på måneden. Indtil videre har jeg gjort det de sidste to dage, og indtil videre virker det. Yay.

Derudover skulle jeg læse 7 bøger, 2 til research og 5 bøger til anmeldelse. Det blev til 13 læste bøger i februar, 1 til research og 5 bøger til research.

På listen til februar stod der jeg skulle læse Skrivetrang færdig. Men det gjorde jeg nu meget hurtigt ind i måneden.

Det sidste på arbejdsplanen var at jeg skulle blogge hver dag. Men det er lidt mystisk at have den på listen, for jeg synes ikke det er så meget et mål jeg skal nå, som et behov jeg har. ;0) Så skal vi ikke bare sige det giver sig selv til næste status.

 

Bogudfordringerne 2013

75 bøger læst i år: 21 læst. 12% forud min plan.

12-nye forfattere for mig, fra liste. Indtil videre 3 læst. Forud med 1.

15 debut forfattere. 2 bøger læst.

8 klasikkere eller filmatiseringer. 3 læst.

7 bøger der slutter en serie. 2 læst.

Jeg er ved at være alt for godt med i mine bogudfordringer at jeg har besluttet at tilføje endnu en udfordring. Da jeg enten bliver gift i 2013 eller 2014 så har jeg besluttet at jeg skal læse 5 bøger der handler om bryllupper i år. Sådan nogle rigtig dejlig søde afslappende kærlighedsromaner. Lige til at komme i bridezilla stemning. :0)
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig