lørdag den 23. marts 2013

How Beauty Met the Beast review

How Beauty Met the Beast

Forfatter: Jax Garren
Serie: Tales of the Underlight #1 
Sprog: Engelsk
Målgruppe: Voksne
Genre: Paranormal Romance
Udgiver: Carina Press


Findes ikke på dansk.









Goodreads:
The Beast

Scarred. Damaged. Living with a terrible secret. Agent of the Underlight Wesley "Hauk" Haukon has nothing left but the fight for liberty against the oppressive Order of Ananke. He's starting to lose hope…and then he sees her.

The Beauty

Despite her night job as a burlesque dancer, grad student Jolie Benoit has always played the mostly good girl. That all changes following a scorching sexual encounter with a stranger whose face she doesn't see. After she's kidnapped by thugs and rescued by a man with a very familiar voice, Jolie becomes a pawn in a struggle she never knew existed.

Hauk knows he cannot have her, and resolves to protect his heart and his secrets. But as they work together and grow closer, he finds new reason to keep fighting. Dare he risk hope in a new life, one where Jolie can see past his ravaged face and where their friendship can grow into something more?



How Beauty Met the Beast er en moderne fortælling af Skønheden og Udyret. Og så er den for voksne. Det finder man hurtigt ud af fordi der faktisk allerede er en sexscene som noget af det første i bogen med vores helt og heltinde. Yup. De spilder ikke tiden.

I princippet synes jeg der er mange gode ideer i bogen, men det er ikke særlig godt udført. Bogen  er ikke ret lang, nærmere en lang novelles længde, og det er ikke rigtig nok til at komme i dybden af historien eller personerne. Jeg synes som udgangspunkt vi får et godt start indtryk af dem begge, men så kommer der heller ikke rigtig mere udvikling af karakterene fordi der skal være plads til handlingen. Så selvom vi starter hårdt ud med en sexscene, så er det faktisk også det eneste vi rigtig får i bogen.

Jeg synes heller ikke rigtig at verdenen når at blive stillet troværdigt op. Alt det med The Underlight med hemmelige agenter, glides der hurtigt hen over. Det samme med hensyn til magi som vi også støder på i handlingen, men aldrig rigtig får forklaret.

Sproget er frisk og let, og til tider meget humoristisk. Jolie er en form for eksklusiv danse stripper, så det er en meget livagtig Skønhed vi har med at gøre. The Beast lever meget godt op til alle de mange andre moderne udgaver som vi ser. Han har helt klart brug for noget healing.

Så helt klart alt for kort historie, til alt det der ligesom er opbygget omkring den.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig