onsdag den 27. marts 2013

Soulfinders Phoenix anmeldelse

Soulfinders Phoenix

Forfatter: Joss Stirling
Serie: Benedicts #2
Sprog: Dansk
Originaltsprog: Engelsk
Originaltitel: Stealing Phoenix
Målgruppe: YA
Genre: Paranormal Romance
Udigver: Høst & søn

Spoilers hvis ikke du har læst Soulfinders Sky.

Tak til Rosinante & co. for anmeldereksemplaret.





Beskrivelse fra forlaget:
SOULFINDERS – en paranormal kærlighedstrilogi krydret med mystik og spænding. PHOENIX er anden bog i serien. 

Da Phoenix bliver beordret til at stjæle fra en turist, går hendes planer bogstaveligt talt op i røg. Ikke alene viser offeret sig at være Yves Benedict – en savant hvis særlige evne er at kontrollere ild – han er også hendes soulfinder.

Phoenix har altid fantaseret om at slippe væk fra sit usle liv som tyv, men hendes sind kontrolleres af den farlige og dybt kriminelle leder af Fællesskabet.
Han ser straks båndet mellem Phoenix og Yves som midlet til at få ram på den magtfulde Benedict-familie. Han ved, at Phoenix ikke kan sætte sig mod hans vilje og beordrer hende til at gå imod Yves.

Men hvordan forråder man sin soulfinder?

De tre bind i serien er selvstændige historier, der hver fortæller, hvordan en af de syv Benedict-brødre møder deres soulfinder.


Da jeg startede på Phoenix havde jeg ikke set at vi ikke længere skulle følge Zed og Sky, og det blev jeg faktisk lidt skuffet over, for jeg følte ikke at deres historie var helt slut. Men jeg må tilstå at da jeg kom lidt ind i bogen, så savnede jeg dem slet ikke, og faktisk er de jo begge to lidt med alligevel. Jeg elskede simpelthen bare Yves og Phoenix.

Phoenix (Phee) er en meget viljestærk og selvstændig person, og jeg er ret vild med at forfatteren har gjort hende til en tyv, og virkelig ladet Phees fortid præge hende. Hun er en survivor, en der er vant til at overleve på egen hånd.
Yves er til gengæld en mere følsom og nørdet geni type, end hvad Zed var, men der er igen tvivl om at de kommer fra samme familie, med de samme lækre alpha-gener.

Historien og plottet er spundet rigtig godt. Der er masser af aktion, spænding og kærlighed. Alting går op i en højere enhed. Det er simpelthen en fantastisk historie. Det bedste af det hele er at den på ingen måder er forudsigelig, den bliver bare ved med at overraske.

Joss Stirling kender sine karaktere rigtig godt, og jeg synes det er herligt at vi igen følger familien Benedict, som denne gang er i London. Samtidig bliver deres forskellige evner flittigt brugt og den ellers så kontrollerede Yves, har da også sine udfordringer med hans egne evner.

Jeg har faktisk kun rosende ord at sige om romanen, så hvis du kunne lide Soulfinders Sky, så vil du elske Soulfinders Phoenix.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig