fredag den 26. april 2013

Book Haul #1 - April måned del 1




Så nu skete det. Huha.. jeg var meget i tvivl om jeg skulle lave en vlog, men jeg ELSKER at se andres vlog/book hauls. Jeg synes det gør bloggen mere personlig. Jeg nærmest jubler, når jeg ser, at en blog jeg følger, har lavet sådan en.

Problemet er jo bare at når jeg ser mig selv på video så får jeg noget SÅ ondt i maven. Jeg har virkelig debatteret længe med mig selv, om jeg skulle lave en video.

Men det der gjorde udslaget er, at jeg den sidste månedstid har modtaget mange anmeldereksemplarer, fra de fantastiske danske forlag, som jeg også synes fortjener at blive vist på en anden måde end bare med billeder.

But here goes nothing. Jeg har valgt at vise jer, alle de fine bøger jeg har fået i april måned.

Da jeg var færdig med at optage videoen var den alt for lang, jeg har nemlig fået en kæmpe stak fra Politikens Forlag til anmeldelse i denne måned, så jeg har valgt at dele april måneds book hauls op i en del 1 og 2. Og hvis den store pakke fra amazon dukker op her inden udgangen af april, så får i en del 3 også. :0)

Min bedre halvdel har set videoen og han griner. Suk. Han synes ikke jeg lyder så naturlig. Men da jeg prøvede for sjov over for ham, så slog jeg automatisk over i den her undervisnings stemme, som jeg altid bruger når jeg underviser. Jeg kan ikke lade være med at snakke på den måde, når jeg snakker om bøger. Det er helt vildt sjovt. Kan man godt det? Altså have en anderledes stemme når man snakker om bøger? Senere på dagen fandt vi ud af at det også er sådan jeg snakker i telefon. :0)

Det er i hvert fald noget jeg vil tænke over næste gang jeg laver en vlog. Men det bliver helt sikkert en udfordring at lave om på.





Bøgerne jeg nævner er:

Slettet af Teri Terry udgivet hos Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Ekko #2 af Alyson Noël udgivet hos Alvilda
Jagten På Andomal #3 af Jogn Flanagan udgivet hos Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Neptuns Søn #2 af Rick Riordan udgivet hos Carlsen
Tupilak af Kristoffer Jacob Andersen udgivet hos Carlsen
Kys Mig Nu af Line Kyed Knudsen udgivet hos Carlsen
Simon Skal I Nulte af Peter Gotthardt og Mette-Kristine Bak udgivet hos Carlsen
 

SHARE:

8 kommentarer

  1. Tillykke med din nye video :D Jeg synes at den er rigtig fin!.

    Hvad hedder de to blogge der havde lavet kogebøgerne? Hvad har du optaget med? :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have. Det er helt nervepirrende at vise den. :0) Så det er bare SÅ dejligt at du synes den er fin. :0)
      Jeg har lige linket til deres blog under videoen ved deres navn, men det er The Food Club og så er det Plate de Jour.

      Jeg prøvede at bruge min gamle bærbars webcam til at tage det med, men billedet var simpelthen så elendigt, så jeg valgte at bruge min ipad i stedet for. Det krvæede en hel del opstilling, før jeg kunne få den til at stå rigtig. Men det virkede til sidst.

      Slet
    2. Det var så lidt :) Det kunne jeg godt forstille mig! Det er et ret stort skridt man tager, når man kaster sig ud i sådan noget. Mange tak :D Jeg er ved at tag ernæringsassistent hjælper uddannelsen, og i takt med det kan jeg godt se at jeg kigger på flere og flere mad bloggere, så dem vil jeg helt klart kigge nærmere på :)

      Hm mit webcam virker ikke, men jeg har en selv en ipad, så det kunne være at jeg skulle prøve det, for pt har jeg ikke råd til at købe et af de støre kamera. Har du lyst til at linke til hinanden?

      Slet
    3. Hej igen

      Ja jeg satte dig på mine links i går faktisk. :0) Glæder mig til at se om du får lavet en vlog også så. :0)

      Slet
  2. Du vælter dig da i anmeldereksemplarer ;)
    Jeg synes, du klarer det sindsygt godt! Jeg overvejer også at lave en, men jeg tror jeg er alt for selvbevidst!

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvor er det bare sødt sagt. :0) Skønt at høre. Jeg er nemlig også alt for meget selvbevidst, alt for perfektionistisk, så det prøvede jeg at glemme for et kort øjeblik. Jeg synes helt klart du skal lave en. :0) Jeg elsker at se andres.

      Det er helt klart også den bedste måned, jeg nogensinde har haft med hensyn til at modtage anmeldereksemplarer. Også en stor del af grunden til at jeg valgte at lave vlogen i denne måned. Jeg synes de fortjener at blive vist mere frem.

      Slet
  3. Hvor er det altså en fin video, og jeg synes virkelig, at du lyder sød. Du virker i hvert fald slet ikke akavet i den, selvom du nok har følt dig sådan :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Simone

      Tusind tak. Det er jeg bare super glad for du siger. :0)

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig