torsdag den 18. april 2013

The Prince review

The Prince

Forfatter: Kiera Cass
Serie: The Selection #0,5
Sprog: Engelsk
Målgruppe: YA
Genre: Paranormal Romance
Udgiver: HarperTeen


Fåes ikke på dansk, og kun på e-bog.










Goodreads:
Before thirty-five girls were chosen to compete in the Selection...

Before Aspen broke America's heart...

There was another girl in Prince Maxon's life...

Don't miss this thrilling 128-page original novella set in the world of the New York Times bestselling novel The Selection. Also features a teaser to The Elite, Kiera Cass's hotly anticipated sequel to The Selection.



Jeg frygtede lidt at læse den her novelle må jeg nok indrømme. Jeg elskede at læse The Selection og da jeg læste beskrivelsen til The Prince, var jeg overbevidst om at Maxon var forelsket i en anden pige før America og at The Prince kun handlede om det. Hvilket jeg ikke synes vil være særlig interessant at læse om.

Heldigvis kunne jeg ikke tage mere fejl. Jeg vil ikke sige mere om det, andet end at America også er at finde i The Prince, og vi ser nogle scener fra The Selection fra Maxons side. Det er generelt meget interessant at læse det fra Maxons side.

Det gav mig desværre bare ikke så meget, at lære mere om Maxon. Jeg synes ikke rigtig jeg lærte noget nyt om ham faktisk. Eller også lærte jeg for meget om ham og han mistede det der mystiske prince noget han havde over sig.

Jeg er lidt forvirret. Men som udgangspunkt synes jeg det er en god novelle og jeg er glad for jeg læste den. Generelt er jeg glad for at læse de samme scener for fyrens point of view, for ligesom at se to sider af samme historie. Det synes jeg er meget interessant.

Jeg glæder mig helt sindssyg meget til at læse The Elite som er fortsættelsen til The Selection.

SHARE:

2 kommentarer

  1. Har du så fået 'The Elite'? :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ikke endnu desværre, det kan være jeg ender med at nå at få den med posten først. :0)

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig