søndag den 14. april 2013

This Week #5


Billede af min soon-to-be og mig - eller benene af os i hvert fald - taget sidste søndag. Og nej jeg er ikke ved at give ham et knæ i skridtet... vi danser. Argentinsk tango faktisk, mega sjovt. Jeg elsker at danse, det er nok min største passion - efter at læse og skrive selvfølgelig. Det bare at være i et med musikken, giver mig en fornemmelse af at være fri og ubekymret for et kort øjeblik. Det er en fantastisk følelse.


Puha.. jeg er kommet alt for sent op i dag. Vi havde gæster i går, og jeg elsker at stå i køkkenet og nusse med maden inden de kommer, så det har været en al for sløv weekend for skriveriet, motionen og læsningen. Jeg har ellers de bedste bøget at læse i øjeblikket. Jeg er bl.a. i gang med at læse Sweet Evil... og I kan lige så godt få det at vide med det samme... jeg elsker bad boys. Sorry, men jeg er desværre et håbløst tilfælde er jeg bange for. Eller måske er det bare min bad boy fase. ;0) Her er to af de andre helt fantastiske bøger jeg læser ligenu, nemlig Slettet som udkommer ved Nyt Nordisk Forlag den 1 maj og Ekko som udkom her den 10 april fra Alvilda.


Hmm.. . jeg overvejer faktisk at lave en vlog, jeg synes ikke rigtig bøgerne kommer ordentlig til deres ret på billedet. Hmmm.. det vil jeg lige tænke lidt over.


78 dage siger min nedtællings app, til første kladde deadline. Og jeg er ca. en fjerdedel inde i min første bog nu. Jeg er ikke så god til matematik, så jeg havde ikke lige regnet ud hvor mange kapitler jeg skulle skrive hver uge for at nå mit mål. Jeg har planlagt ca. 50 kapitler, og jeg har skrevet 9 nu. Dvs. 41 på 78 dage.... Dvs. jeg skal have lavet et kapitel klar hver anden dag!!!! Men så måtte jeg lige i gang med at forsøge at regne igen, for jeg er jo en fjerdel inde i min første kladde nu og jeg har kun skrevet 9 kapitler.... Hmm.. .måske jeg skal til at revurdere mine kapitler lidt. For hvis jeg holder stilen skal jeg kun skrive 27 kapitler mere og ikke 41. Og så skal jeg faktisk kun skrive et kapitel hver tredje dag ca. Det er måske lidt nemmere at overskue. En ting er sikkert, jeg skal til at sætte fut under neglene. Så godt nyt: Jeg skal bare skrive 1 kapitel hver tredje dag. Dårlig nyt: Jeg skal skrive 1 kapitel hver tredje dag!! Og jeg skal til at lave min kapitel indeling om!

Ugens højdepunkter:

Nanna, min fantastiske betalæser, får nu udgivet sine bøger!! Yay!!! Jeg var helt vildt lallet-happy på hendes vegne. Og I kan godt glæde jer, for hendes bøger er bare helt fantastiske.

Langt om længe fik jeg taget mig sammen til at få min hjemmeside lavet om. Yay. Jeg døjede helt vild med den på et tidspunkt, men det gik. Så nu er jeg nogenlunde tilfreds.

News og andre links:

Pottermore har igen udvidet med flere kapitler.... jeg er så langt bagefter... Måske jeg skulle overveje at spille det på playstation. Jeg har en ide om at det er lettere. Så har jeg også noget andet at bruge min playstation til end Just Dance.

Lidt interessant læsning omkring Jane Austens forfatterskab

Den amerikanse bogindustri har ofte indflydelse på vores egen, og her er nogle fremtidsindblik i det amerikanse marked.

Et indblik i at være en naturlig historiefortæller

Når jeg drømmer om at blive udgivet, kan jeg godt lide at læse om hvad jeg skal være opmærksom på

The wizarding-world of Harry Potter forlystelsesparken i Florida, for bl.a. disse udvidelser

Funny Game of Thrones on facebook


 Ugens man ved man er en bognørd når...

... man kan bruge flere timer på at planlægge hvad man skal læse næst.
SHARE:

4 kommentarer

  1. Det vil jeg helt sikkert gerne, det lyder rigtig spændende!
    Det er virkelig hårdt arbejde at skrive en roman, det kan jeg kun give dig ret i. Og jeg er også langt fra færdig. Jeg har skrevet historien igennem én gang (en grundig disponering af hvert kapitel), og nu er jeg så ved at skrive kapitlerne forfra. Jeg har skrevet 7. Jeg er rigtig glad for, du gerne vil læse den. Lad os krydse fingre for, jeg kan få den udgivet engang :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er bare med at klø på. Men det er jo lettere sagt end gjort. :0)

      Slet
  2. Åh ja, Pottermore. Hvor ville jeg ønske, jeg var bedre til at kigge derind. Dog er jeg vist fanget i et kapitel derinde, som jeg ikke helt kan løse. Suk, suk, suk. Det må gemmes til tidsfordriv på en trist regnvejrsdag :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja jeg havde altså også et kapitel hvor jeg skulle have min kæreste til at gøre det for mig. Jeg kunne slet ikke lige finde ud af det. :0)

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig