onsdag den 29. maj 2013

Pretty Little Liars - Hemmeligheder



Pretty Little Liars - Hemmeligheder


Forfatter: Sara Shepard
Serie: Pretty Little Liars #2
Originalsprog: Engelsk
Målgruppe: YA
Udgiver: Politikens Forlag


Tak til Politikens Forlag for anmeldereksemplaret

Se også Politikens facebookside for ungdomsbøger









De fire piger Spencer, Aria, Emily og Hanna bærer på en stor og grusom hemmelighed. Det har de gjort, siden deres veninde Alison forsvandt for mere end tre år siden. Pludselig modtager de sms'er og mystiske breve fra en, der underskriver sig A. Tilsyneladende ved A alt om, hvad der skete dengang og truer nu med at afsløre det hele. Alle tror, at A er Alison, indtil der bliver gjort et uhyggeligt fund i Alisons gamle baghave. Samtidig vender den mystiske Toby tilbage til byen. Er han A? Og hvad sker der med dem alle sammen, hvis A afslører sin viden?  


Pretty Little Liars bog serien, følger ikke 100% tv-serien længere. Eller det er jo sådan set omvendt, eftersom tv-serien er lavet efter de første bøger i Pretty Little Liars serien.

Bogen her følger dog stadig tonen og stemningen som Sara Shepard har formået at opstille. Faktisk var Hemmeligheder bedre end Løgne, det har især noget at gøre med at de fire veninder nu er kommet lidt tættere på hinden. Der sker bare en ting i slutningen på den her bog, som jeg er rigtig ked af, for det er noget jeg elsker ved tv-serien. Derfor får bogen lige en halv stjerne mindre end den første bog, selvom den faktisk er bedre.

Sara Shepard er helt vildt god til at skabe spænding. Det er helt vildt. Hun har helt klart sine læsere i sin hule hånd, samtidig med at hun spinder tråde der går på kryds og tværs. Selvom Pretty Little Liars serien lugter lidt af Krimi, så er den bare så meget mere end det. Det er en optimale spændings ungdomsroman, med kærlighed, intriger, skandaler, løgne, hemmeligheder osv. osv. Helt fantastisk.

Pigernes synsvinkel skifter også denne gang fra kapitel til kapitel. Men det er på ingen måder  generende.

Tiden må vise om den retning bøgerne nu tager er bedre end tv-serien. Jeg gælder mig i hvert fald til af finde ud af det. For nu får jeg i stedet to gode historier ud af det, frem for en.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig