lørdag den 29. juni 2013

Dag 29: Dine smykker

Jeg går faktisk aldrig med smykker, kun til specielle lejligheder. Jeg har ikke engang huller i ørene og har heller ikke tænkt mig at få det. Jeg elsker ellers mine smykker, men de er næsten for fine at tage på. ;0) Det er et problem man automatisk får når man er opvokset med at smykker skal være ægte, altså ægte guld, perler, sølv, ædelstene mv. Og det er jo ikke lige noget man går ud og køber sådan til dagligt, så faktisk er alle mine smykker nogen jeg har fået i gave til specielle lejligheder. Hvilket har den fordel at alle mine smykker er fyldt med varme minder og tanker om de der har givet mig smykkerne. Jeg kan ret godt lide enkelte smukker, med farvede ædelstene og så er jeg ret vild med hjerteform. Gul guld er helt klart mit fortrukne metal, det skulle også klæde mig bedst.

Det er ikke verdens bedste billede, men dette er nogle af mine smykker som jeg vil vise jer. Ringen er min forlovelsesring købt i London og givet til mig i Las Vegas. <3 Guld med midnatsblå safir og en ring af diamanter omkring. Halskæden er en delt gave, guldkæden er fra min svigermor og hjertet med diamanter og midnatsblå safir er fra min forlovede som de købte til mig i 30-års gave, fordi den skulle passe til min forlovelsesring. <3 :0) Den i midten er en guldkæde jeg fik af min onkel og tante i konfirmationsgave. Hjertet med mørkerøde granater fik jeg af mine forældre da vi var i Prag. Perlehalskæden fik jeg i studentergave af mine forældre og min søster. Armbåndet fik jeg her i 30-års gave af mine forældre. <3 <3
SHARE:

2 kommentarer

  1. Hvor er din forlovelsesring dog smuk; og det at den symboliserer en kærlighed, gør den blot endnu smukkere :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, jeg er også helt og aldeles vild med den. :0) Og jeg giver dig fuldstændig ret, det den symbolisere gør den bare endnu smukkere.

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig