søndag den 21. juli 2013

This Week #14

Denne uge har været en blanding af ferie og at nå at læse en masse bøger ingen jeg tager på skriveferie, hvor det altså hedder nul bøger i en uge. Eller det vil sige, min egen bog er jo selvfølgelig på programmet. Men så alle andre bøger i hvert fald. ;0) Men det er skønt at holde ferie og læse en masse. Det er lige til at holde til. ;0)

For at starte med ferien, så var vi lige nogle dage i Skagen. Dejlig by. Mine forældre har et sommerhus i Skagen så det bliver flittigt brugt hen over sommeren. Dog ville jeg ønske vejret havde været bedre deroppe. Der blæste helt vildt. (Vinden er i virkeligheden Skagens største ulempe). Vi fik til gengæld spillet en del brætspil som krævede meget tid at sætte sig ind i. På insta-billedet er det Lord of the Rings spillet. Skagen byder også altid på de helt store madoplevelser, bl.a. her fra Slagter Munch, hvor vi stod i kø rigtig længe. Men det smagte også himmelsk. ;0)
Jeg fortæller lige om mit skriveri i et indlæg for sig, her en af dagene, for ellers tror jeg at det bliver for langt et indlæg.
Af bøger nyder jeg i øjeblikket især Gallagher Girls serien og Den Røde Dronning. Lost in Austen har bestemt også sin underholdningsværdi. Jeg er lige startet på Sandrømmeren som udkommer her til august og indtil videre er den rigtig rigtig spændende og interessant, da den bl.a. handler om nordisk mytologi. Et glimt af fortiden er en bog jeg glæder mig meget til at starte på, og prøv at se forsiden. Det slot skal jeg faktisk besøge i dag. :0) (Forklaring følger i næste nummer ;0))

Derudover er jeg ved at betalæse Leoniderne som udkommer hos Tellerup næste år, skrevet af Nanna Foss. Fantastisk bog simpelthen. Glæd jer. :0) I kan læse mere om hende og hendes bog herEllers har jeg faktisk ikke haft så meget tid til at sidde på nettet. Jeg har mest været optaget af ugens store historie, nemlig at J.K. Rowling har udgivet en krimi. Jeg glæder mig så meget til at få fingrende i bogen, den er allerede sendt til mig, så nu er det bare at vente. Ihh.. kan næsten ikke vente. Det er næsten ligesom at vente på en Harry Potter-bog... hmm..nej... desværre ikke helt, men jeg er meget spændt på den.
Selvom jeg ikke er den store krimifan, så er jeg sikker på at jeg ikke vil blive skuffet når det er Rowling.
SHARE:

2 kommentarer

 1. Sikke et skønt indlæg fyldt med fine billeder.

  Og hvor er det dog hyggeligt, du læser "Lost in Austen". Den er så fjollet og skør at finde sin vej rundt i.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den har helt klart sin underholdningsværdi. :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig