onsdag den 4. september 2013

En kvinde går ind på en bar anmeldelse

En kvinde går ind på en bar ...


Forfatter: Helena S. Paige
Originalsprog: Engelsk
Originaltitel: A Girl Walks into a Bar
Genre: Erotisk
Målgruppe: Voksne
Udgiver: Lindhardt og Ringhof


Tak til Lindhardt og Ringhof for anmeldereksemplaret, tjek også deres facebookside ud

Dette er en du bestemmer selv handlingen bog

Er du klar til at udforske dine erotiske fantasier?

Du har aftalt at gå i byen med en veninde, og du har klædt dig frækt og forførende på. Da du sidder i baren og venter på hende, får du en sms, hvor hun aflyser jeres aftale. Hvad gør du? Tager du skuffet hjem igen til popcorn og en dvd, eller beslutter du dig for at få en sjov aften alligevel? Du kan for eksempel drikke shots med den sexede rockstjerne, takke ja til sushi sammen med forretningsmanden, der ligner George Clooney, gå til fernisering med den smukke danserinde eller få et lift hjem af den muskuløse bodyguard i hans lækre sportsvogn. Uanset hvad du vælger, så vær forberedt på, at det bliver sjovt, frækt og helt uforpligtende!

I EN KVINDE GÅR IND PÅ EN BAR … bliver du præsenteret for en række scenarier, som hver især kan føre til et helt specielt erotisk eventyr. Valget er dit! Du bestemmer selv, hvordan natten skal ende.Jeg har altid været fascinerede af bøger hvor man selv får lov til at bestemme handlingen. Mit problem er bare at jeg altid bliver skuffet efter jeg læser en af den type bøger. Og det er også tilfældet med en kvinde går ind på en bar ... Dog er det en af de vellykkede af slagsen.

Det siger jo sig selv, at det er svært at lave en historie der rigtig går i dybden, når man skal have alle vinkler med. Derfor egner den her sig specielt godt, da det stortset handler om hvilke seksuelle eskapader du nu har lyst til at udforske. Og tro mig når jeg siger at her er virkelig mange muligheder og virkelig noget for enhver smag.

Historien er fortalt i du og det fungere faktisk størstedelen af tiden. "Du" kan være ret problematisk fordi at man så hele tiden sidestiller sig selv med hovedpersonen og man vil naturligt nok flere gange rynke på brynene over ting som hovedperson gør, og som du ikke ville gøre. Og sådan er det da også her. Faktisk synes jeg at forfatterne (ja der er nemlig tre forfatterinder om at skrive den her bog) har lidt for mange holdninger med til at det er en du person. De har helt klart taget stilling til og vurdere hvor grænser går for den gennemsnitlige kvinde på erotikfronten.

Men det er helt sikkert, at bogen opfylder alle de ting den lover. Man er underholdt og man får helt klart mulighed for at udvikle nogle seksuelle fantasier mellem linjerne. Både med en jomfruelig bartender, en mr. Grey type, en rock stjerne og meget mere. Bogen er rigtig godt skrevet og man kan ikke fornemme at der har været tre forfatterinder om bogen.
SHARE:

1 kommentar

  1. Den ser nu spændende ud, synes jeg. Selvom jeg ikke vild indrømme det. Ha.

    Fint med lidt ord til! ^^

    SvarSlet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig