lørdag den 14. september 2013

Konkurrence - vind kunsten at være kvinde

Konkurrencen er nu slut, vinderen blev Sidsel.
 
 


Gyldendal har været så fantastiske at sponsorere denne skønne feministiske bog til en konkurrencen.

Hvis du ikke har læst min begejstring over den her bog, så kan du gøre det her

Men nu får du selv chancen for at læse den. Det eneste du skal gøre er at skrive en kommentar herunder. En hvilken som helst kommentar og du er med i konkurrencen. Men skriv gerne hvilken bog der sidst har begejstret dig til skyerne. Eller fortæl hvorfor eller om du er en rigtig feminist.

Jeg trækker en vinder den 21 september og konkurrencen slutter samme dag kl. 12
SHARE:

10 kommentarer

 1. Åh en fin konkurrence, tak til dig og Gyldendal ^^

  Den bog der senest har gjort mig vild i varmen var Paulo Coelhos "Veronika beslutter at dø." Jeg er virkelig tændt på at få hans forfatterskab læst!

  Angående feminisme er jeg det ikke selv. Det er af den simple årsag at min viden om emnet er for snæver til jeg virkelig ville kunne stå inde for det. Derudover har en del af samfundsdebatten også har afskrækket mig en smule (hele kvinden-skal-være-ligeså-god-som-manden - hele tiden på mandens præmisser). Men dog har nye bekendtskaber gjort, at det er et område jeg gerne ville sætte mig mere ind i :-)

  SvarSlet
 2. Den sidste bog som virkelig har begejstret mig til skyerne må være "Delirium" af Lauren Oliver. Jeg havde virkelig ingen idé om, at jeg ville blive så vild med den, som jeg gjorde :)

  SvarSlet
 3. Det lyder som en spændende bog :)

  Den bog som lige popper op i min hukommelse, som en der virkelig har overrasket mig positivt er 'Vi, de druknede' af Carsten Jensen.Måske mest fordi jeg havde forventet en lidt kedelig bog. Det var den bare slet ikke. Er bestemt en af de bedste bøger jeg nogensinde har læst.

  SvarSlet
 4. Fin konkurrence :)

  Den sidste bog der har begejstret mig til skyerne på være Soulfinders. Crystal af Joss Stirling. Jeg elsker den!!

  Sabrina - samhain4000@gmail.com

  SvarSlet
 5. Det er desværre længe siden en bog rigtig har begejstret mig... Læser rigtigt meget faglitteratur i forbindelse med speciale, så når det skal være skønlitteratur pt, skal det bare være noget let.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kender jeg godt. :0)

   Har du en mail jeg kan skrive til dig på hvis du vinder?

   Slet
 6. Har hørt så meget godt om den bog - og kan kun være interesseret i at blive klogere på livet som kvinde. Og håber jeg dermed bliver lige så begejstret som jeg blev af at læse "Det store hus" af Nicole Kraus. Fremragende roman.

  SvarSlet
 7. Jeg skal til arrangementet i aften, og jeg vil rigtig gerne læse hendes bog - er ret nysgerrig på, hvad jeg ville synes om den. Jeg har læst din anmeldelse og flere andre, og det lyder under alle omstændigheder som god underholdning og tankevækkende læsning. :)

  SvarSlet
 8. Uh, den vil jeg gerne vinde!

  Den sidste bog, der har begejstret mig, må være Dr. Zukaroffs testamente - lærerig og underholdende bog om hjernen og menneskets udvikling.

  Min mail er stinestr @ gmail.com

  SvarSlet
 9. Den kunne jeg godt tænke mig at vinde! :)
  Den sidste bog der har begejstret mig er Matched af Ally Condie - jeg havde ingen forventninger til den, da jeg købte den tilfældigt i lufthavnen for de sidste dollars der skulle bruges inden hjemrejse, men den viste sig at være rigtig god, og jeg har derfor købt de 2 andre bøger i serien også :)

  Min mail er karinalindxd@hotmail.com

  SvarSlet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig