torsdag den 12. september 2013

Skal du på fantasy bogmessen i weekenden?

Herlufsholm Fantasy Bogmesse
14.-15. september 2013


Gid jeg skulle derover. Jeg kom det heller ikke sidste år og i år er der også et meget spændende program. Men det kan ikke forhindre mig i at anbefale jer nogle ting som jeg helt klart synes i skal tjekke ud hvis i kommer afsted.


Du kan se det fulde program her

Der kommer store danske navne som Dennis Jürgensen, Josefine Ottesen (endda hendes 30 års jubilæum) mv.

MEN der er også..

HUF! Du ved den forening for forfatterspire jeg altid snakker om. Har en stand på messen. Så du bør helt klart smutte forbi og snakke med de fantastiske flinke mennesker der finder der og høre lidt om hvad du får ud af at blive medlem. Og der er virkelig mange fordele!

Du finder dem med et banner der ligner det her postkort (pst... det har jeg lavet ;0))

Nanna Foss der er aktuel med en fantastisk bog i 2014 (pst... jeg har læst den. Den er virkelig fantastisk) og du kan allerede møde hende på fantasy bogmessen og høre hende fortælle hvordan det er at være forfatterspire og bryde igennem. Det er søndag.


Kan i huske de covers jeg lavede i sin tid for Sven Damgaard Ørnstrup. Ham kan i også møde og høre ham læse op fra hans nye bog, Abaddons Arv. I kan møde ham lørdag.
Jeg vil da også lige nævne at i kan møde Camilla Wandahl og Nicole Boyle Rødtnes. Som er virkelig dygtige og i øvrigt begge medlem af HUF.


Alle de forlag der kan noget med fantasy er repræsenteret. Og hvis du elsker fantasy ligesom jeg. Så skynd dig at tage afsted. Hvis du gør, så tøv ikke med at gøre mig dybt jaloux og skriv til mig om det.


SHARE:

4 kommentarer

  1. Øv, havde ellers glædet mig til at se dig i weekenden! Håber på revanche til BogForum i stedet :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej, det er øv ja! Jeg havde helt klart også glædet mig til at se dig. :0) Men bogforum der er jeg i hvert fald på pinden, det er helt sikkert. :0)

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig