søndag den 22. september 2013

This week #19

Denne uge er gået meget ligesom sidste uge. Med spændende kursus/studie. Men i søndags var vi inde og gense Avatar i biografen. Min kæreste fortrød at vi ikke fik den set mere end en gang i biografen. Så det har vi gjort nu. Og jeg kan konstatere at jeg her anden gang mere nyder det smukke i filmen, frem for at rykke hårene ud over den uoriginale historie. Og jeg konstaterede også at en film der er lavet til 3d fungere væsentlig bedre end en film der ikke er.

Så begyndte mig og kæresten til dans igen. Yay! Elsker at danse som jeg elsker at læse. Det er befriende, eventyrligt, sjovt og livsgivende.


Ugens læsning

Nattens Circus er så magisk og sproget... ja prøv og hør her:

Desserten får samtalen til at gå helt i stå. Kugler af tyndt, mundblæst sukker, der skal slås itu, for at man kan få adgang til cremeskyerne indeni.
Efter et støjende kor af sukker, der knuses, varer det ikke længe, før gæsterne opdager, at selv om kuglerne ser ens ud, er de hver især fremstillet med en helt unik smag.
Alle begynder at smage på hinandens skeer. Og selv om nogle er nemme at gætte, såsom ingefær med fersken eller kokosnød og karry, forbliver andre delikate mysterier.

Amen det taler jo for sig selv, mine tænder løber i vand og jeg er ikke engang særlig vild med alt for søde sager.
Jeg har lyst til kun at læse Nattens Circus og vente med de andre bøger.

Lying Game, Sandhed eller konsekvens og Lola & Kalejdoskopet, begge 2'ere, er indtil videre ikke så god som den første bog i serien.

Ledelse i praksis, spændende, tung og nødvendig.

Da duerne forsvandt, imponerende stykke forfatterarbejde, men indtil videre ikke en bog for mig. Grafikeren i mig bliver nødt til lige at sige en ting. GRIMT COVER! Så er det ude af mit system... for nu i hvert fald.Ugens skrivning

En rigtig god ting jeg har lært ved at komme på kursus i ledelse i praksis, er at jeg har for meget at se til. Hvis jeg skal have tid til at nyde at skrive også, fremfor det bliver et tidsproblem altid, så skal jeg droppe nogle andre projekter. Så det har jeg tænkt meget over i den her uge hvad jeg skal beholde og hvad jeg skal droppe.Ugens links

Jeg har budt for første gang på kickstarter i denne uge. Stolthed og fordomme + kortspil = lige mig

Nogensinde været forelsket i en Disney prins?

J.K. Rowling fortæller nu åben og ærligt hvordan det var at være single mor i England. Hvor jeg ved det stadig er en kamp for min veninde der bor derover.

Hvis du ikke ligesom jeg var ovre i København og se Caitlin Moran, så kan du se det hele her. Mega sjovt og samtidig utrolig tankevækkende.

Maren fra Marens blog laver de sjoveste tegneserier. Meget apropos feminisme så læs den her, den er så sjov og SÅ rigtig!

Jeg har løbende vist de flotte 15 års udgaver af Harry Potter bøgerne. Men jeg vidste ikke at de fås i en fantastisk flot box. Se den her ovre ved Frk. Hyms.
SHARE:

7 kommentarer

 1. Åh, 'The Night Circus'. Det er sådan en enestående bog, og den holdt mig vågen til langt ud på natten, da jeg læste den. Jeg ville bare læse, læse, læse. Så smuk en fortælling med så levende og atmosfærisk et sprog. Jeg elsker den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig, jeg har faktisk ikke læst i den i et par dage nu, fordi jeg har haft for meget om ørene. Jeg vil rigtig gerne have tid til at leve mig ind i den her historie.

   Slet
 2. Jeg havde faktisk ikke overvejet at læse The Night Circus, men nu har jeg virkelig lyst til det. Sproget lyder jo helt fantastisk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, jeg havde egentlig kun hørt godt om den, men jeg havde slet ikke forstillet mig at det var sådan den var. Så det var en skøn overraskelse. Så den kan jeg helt klart anbefale.

   Slet
 3. The Night Circus er på min liste over bøger, jeg vil nå at læse inden årets udgang - den lyder bare så fascinerende!

  Hvilken slags dans er det, du går til? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. God ide. :0)

   Vi danser latin og standart dans. Ligenu er det cha-cha, vals, quickstep, tango og jive.

   Slet
 4. Den er altså fin, den der box - og mine er så slidte, så slidte, men dete r jo gudskelov af kærlighed (: Harry Potter er og forbliver det mest velskrevede man kan finde på hylderne.

  - Anne

  SvarSlet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig