mandag den 23. september 2013

Kandor åbner op for endnu en antologi


Hvis du går med en fantasy novelle i hovedet? Så er der nu god mulig for at få den indsendt, vurderet og udgivet.

Jeg er ikke selv så god til at skrive noveller. Det kræver at man er god til at skrive kort og god til at få fyldt en masse mening i hver enkelt sætning. Det er noget jeg bestemt ikke er god til. Men det kunne jo være en meget fin øvelse. Deadline er den 31. december.

Deres sidste antologi er næsten lige blevet udgivet og jeg skal snart have købt den. 


Herunder er teksten kopieret ind fra Kandors hjemmeside, eller klik direkte hen på siden herForlaget Kandor opfordrer hermed til indsendelse af noveller til antologien med arbejdstitlen Ny Dansk Fantasy 2014. Målet er en antologi med 10-15 danskskrevne fantasynoveller.
For at undgå misforståelser: Dette er ikke en konkurrence! Ingen novelle vil blive fremhævet som den bedste. Der udbetales ikke præmier.
Hvad forstår vi med fantasy? Kort og godt: Det fantastiske. Alt det, som ikke kan lade sig gøre i virkeligheden. Fortid, nutid, fremtid. Vores kendte verden eller en opdigtet. Valget er dit, blot du husker på: Originalitet. Vi lægger lige så stor vægt på dét, som at novellerne er velskrevne.
KRAV TIL NOVELLEN
  • 4.000-13.000 ord.
  • Ikke tidligere offentliggjort.
  • Korrekt brug af … (udeladelsestegn) Korrekt brug af ; og : (semikolon og kolon).
  • Brug af automatisk indrykning og IKKE tabulator eller mellemrumstasten.

INDSENDELSE
Novellen sendes som word-dokument (og IKKE andet) til antologi@kandor.dk. Deadline er 31. december 2013. Det er kun tilladt at deltage med én novelle.
ANDET
Antologien forventes udgivet som trykt bog i løbet af foråret 2014. Vi forbeholder os retten til ikke at udgive antologien, såfremt vi ikke modtager tilstrækkeligt med kvalificerede noveller.
Vi er ikke i stand til at give honorar for noveller til denne antologi. De forfattere, som får en novelle med i antologien modtager ét eksemplar af bogen uden beregning.

Såfremt din novelle udvælges, forbeholder vi os retten til at gennemgå den redaktionelt. Du vil naturligvis få forelagt eventuelle rettelser/ændringer, som du skal godkende inden novellen trykkes.
Copyright for novellen tilhører forfatteren. En novelle indsendt til antologien må ikke offentliggøres på anden vis, før det er afgjort, om novellen er antaget til antologien. Såfremt novellen antages, har Kandor udgivelsesretten til den trykte udgave i 6 måneder efter at antologien er udgivet. E-bøger, lydbøger osv af novellen kan frit udgives andre steder.

Hvis du hellere vil prøve kræfter med en Mørk Erotik, skal du skynde dig for den novelle skal afleveres allerede 30. september. Du finder reglerne her http://kandor.dk/wordpress/?p=69
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig