torsdag den 10. oktober 2013

Dewey's Read-A-ThonDewey's efterhånden ret populære 24 timers read-a-thon starter den 12 oktober kl. 14 i dk-tid. Du kan skrive dig op lige her http://24hourreadathon.com/
Hold nu fast. Jeg har troet op til fire gange at NU havde jeg valgt bøgerne til read-a-thon, men nej. Jeg har næsten lige ændret det igen, og denne gang skynder jeg mig at gøre det officielt så jeg ikke kan ændre det igen. ;0)


Jeg startede med et hvid-tema (alle coversene var meget hvide), men gik væk fra det fordi at jeg kun havde de fleste af dem på min ipad, og jeg ved bare at den bliver for tung og træls at sidde med i længden.

Så tænkte jeg... hey... jeg kan læse borte med blæsten. Men da den faktisk er 1400 sider, så er jeg faktisk ikke sikker på jeg når andet end det. Og da jeg er vandt til at læse fem bøger af gangen for ikke at gå død, så....er det måske lige lovlig realistisk.

Så valgte jeg fire bøger, hvoraf sidetal var omkring 600, 400, 350 og 200. Men.. igen tænkte jeg at det godt kunne være lidt for meget med 600 sider, når jeg ikke var helt sikker på om jeg overhovedet kunne lide bogen.

Så nu har jeg valgt et lilla tema med et strejf af gult. Fem bøger. Som jeg inderligt håber jeg når, så jeg kan nå at starte på Den 5. bølge!

Havets tåre, 141 sider, anmeldelsesbog, også handler den om havfruer og kærlighed. En bog jeg med garanti kan sluge på ingen tid. Camilia Wandahl plejer altid at være en læsesucces i min bog. (Den er også kommet med under lilla temaet selvom det kun er hendes havfruehale og hår der er lilla.)

Den sorte safir, 296 sider, anmeldelsesbog, børnebog og i virkeligheden 6 bøger i en bog. Cecilie Eken er også altid et hit. Så det er jeg sikker på det også bliver et godt valg.

Lying game - Gemmeleg, 262 sider, anmeldelsesbog, og så er det en fjerde bog i en serie som er let og behagelig men også meget underholdende at læse.

Awaken, 343 sider, jeg har villet læse den her bog siden den udkom. Så nu skal det være. Det er også sidste bog i en serie af Meg Cabot om græsk mytologi. Som jeg som bekendt er mega fan af. Så mon ikke den er motiverende nok i sig selv at læse.

Venom, 435 sider og er en del af min forfatter udfordring. Det er den første bog i en ny serie, men jeg tror den er lige mig. Renæssancen Venedig og kærlighed = et godt Karin match.Her på bloggen kan du følge med om det lykkes mig at læse de 1477 sider. Jeg opretter fra kl. 14 en blogposts som jeg vil opdaterer løbende.
SHARE:

8 kommentarer

 1. Spændende bøger du har valgt dig med både variation i handling og i længde!

  Jeg glæder mig til at se, hvordan det går! Det bliver så hyggeligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det bliver mega hyggeligt. :0) Og jeg krydser fingre for at det her er den rigtige cocktail. ;0)

   Slet
 2. Den sorte safir... det lyder smart med 6 i 1! :)

  Jeg har Stardust, Revolution, første novelle fra Throne of Glass serien og så en hulens masse e-bøger... Og måske også Den røde drage og Stalkeren. Se, mens jeg skrev den her kommentar ombestemte jeg mig igen... :|

  SvarSlet
  Svar
  1. Fantastiske bøger du har valgt! Ja man kan nå at ombestemme sig mange gange, men nu holder jeg fat i mit lilla tema. :0)

   Slet
  2. Ja, se nu tog jeg lige bøgerne frem... Det er endt med Stardust (jubiiii!! Jeg glæder mig!), Revolution (skal ind og se Liberty i november, så må hellere komme igang!) og Den røde drage. Og så e-bøger derudover. Det er 800 sider i fysiske kopier, ca. Hvis jeg når det, er jeg glad!! Og stolt.
   At køre efter et tema er også en god idé! :)

   Slet
  3. Kan jeg godt forstå. Jeg tror heller ikke jeg når alle fem bøger, men jeg vil forsøge. :0) Helt enig Stardust = Jubiii! Kunne du godt fra kl. 16?

   Slet
  4. Yes! :D
   Jeg skal nok heppe på dig :D Jeg har beregnet mig frem til ca. 53 sider i timen, hvis jeg læser 15 timer. Jeg regner med 5 timers søvn, men skal jo også i bad, spise og alt det der gøgl, som nogen anser for nødvendigt (...) Og så skal jeg jo lade som om, jeg er super social, mens jeg sidder der i sofaen med hele familien omkring mig der snakker og forstyrrer. Men mon ikke det går ;)

   Slet
  5. Kanon! :0) Så skal jeg nok også heppe på dig også. Jeg er sikker på jeg kun når halvdelen af de bøger, især fordi jeg normalt slet ikke fungerer uden 8 times søvn. :0) Spændende at se hvordan det kommer til at gå dig med at være læse/social. ;0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig