fredag den 11. oktober 2013

Emma approved

Måske nogle af jer kan huske at jeg i sin tid delte Lizzie Bennets diaries på youtube som er en moderne version af Stolthed og fordomme. Youtube serien endte efter 100 afsnit, alt for hurtigt synes jeg. Men ved i hvad... nu kommer Emma!

Se det første afsnit herFulgte i med sidst? Og er i med på den her også?
SHARE:

4 kommentarer

 1. Ej hvor spændende, jeg elsker Stolthed og Fordom. Er den kun er på youtube? Jeg er ikke god til at se ting på computeren :/
  Ja, jeg vælger også altid arbejdet, for man bliver nu så glad, når den fede lønseddel dumper ind i slutningen af måneden. Men hvor er det trist, at romanen kommer til at ligge i ugevis.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lizzie Bennets diaries fulgte jeg på deres hjemmeside, så fortalte bloglovin altid hvornår der var et nyt afsnit. http://www.lizziebennet.com/
   Jeg håber man kan gøre det samme med Emma, men deres side er nede ligenu: http://EmmaApproved.com

   Ja det er nemlig mega trist at den bare ligge og venter. :0(

   Slet
 2. Jeg elskede virkelig The Lizzie Bennets Diaries. Den var fantastisk.

  Umiddelbart tænker jeg, Emma Approved ser en smule mere opstillet og redigeret ud? Den er ikke helt i samme ligefremme videblogs-format, som jeg ellers så godt kunne lide. Men uanset hvad, er det jo et skønt koncept, og jeg vil gerne følge med!

  Følger du med i 'The Autobiography of Jane Eyre'? Den er virkelig også fin, selvom den havde en lidt lang opstart. Kig evt her, hvis du ikke kender den; http://www.youtube.com/watch?v=GK8HqCXybok :) ..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg giver dig ret i at det er mere opstillet og redigeret, men på nogle områder passer det meget godt til Emma synes jeg. Men jeg tror ikke jeg bliver så glad for Emma som jeg var med Lizzie Bennets diaries.

   Nej jeg har ikke fulgt med i The Autobiography of Jane Eyre, men den skal jeg da helt sikkert til at følge med i. :0) Tak for tippet.

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig