onsdag den 16. oktober 2013

NaNoWriMo nærmer sig...
Hvad er NaNoWriMo?

NaNoWriMo, står for National Novel Writing Month. Og det går i alt sin enkelthed ud på at skrive kladden til en roman på en måned. Helt præcis november måned. Man starter 1. november og den sidste skrivedag er d. 30. november. Planen er at have skrevet 50.000 ord skrevet når måneden er over. Den bedste måde at gøre det på er at skrive 1667 ord om dagen i hele november måned. Og man skal starter på et nyt projekt. Man må godt have researchet, tage notater, udviklet plot osv. Men man må ikke have startet på at skrive den sammenhængende historie.

Formålet er at man bare for produceret en masse. Man må selv bestemme om man vil bruge noget tid til at rette indimellem, men det er der næsten ikke tid til.

Mange professionelle forfattere bruger NaNoWriMo som redskab til at skrive deres bøger. Nattens cirkus og Water for Elephants er nogle af de mest populære bøger der er blevet skrevet under NaNoWriMo. Du kan se flere under goodreads her: https://www.goodreads.com/shelf/show/nanowrimoMit NaNoWriMo

.... og jeg aner ikke hvad jeg skal skrive på. Der er møde med skrivegruppe i morgen. Så jeg skal have fundet ud af det inden da. Problemet er at jeg havde håbet jeg var færdig med bog 1 og så kunne begynde at skrive bog 2. Men som altid så var jeg for optimistisk. Spørgsmålet er så om jeg skal skrive på bog 2 alligevel. Eller jeg skal skrive på børnebogen jeg har i tankerne. Eller jeg skal bryde reglerne og skrive på bog 1. What to do!!

Skal du skrive i nanowimo i år?

Sidste år fejlede jeg stort. Det var fordi jeg ikke fik skrevet de 1667 ord om dagen. Hvis jeg havde gjort det, så skulle jeg ikke indhente et sindssygt antal ord hver weekend. Men der skete rigtig meget i november sidste år, der gjorde at det ikke lykkes. Så i år krydser jeg fingre.

Men spørgsmålet er nu også om jeg fejlede, for jeg fik helt sikkert skrevet mere i november måned end jeg havde gjort ellers, og det er derfor jeg er rigtig glad for at bruge NaNoWriMo.
SHARE:

5 kommentarer

 1. Jeg har aldrig hørt om NaHoWriMo før, men det lyder virkelig spændende, og hvis jeg ikke var specialeskrivende, ville jeg helt sikkert prøve det her i november.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh.. ja det kan jeg godt se. Men måske næste år?

   Slet
 2. Super spændende! Det tror jeg da også, at jeg skal prøve :) Men hvordan fungerer det? Skal man bare oprette en bruger på hjemmesiden og så skrive derudaf d. 1.?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man skal bare oprette sig på hjemmesiden. Så kan man følge hvor godt man klare sig og man kan tilføje venner og se hvordan det går for dem også. Og så bare skrive derudaf fra d. 1. :0)

   Slet
  2. Super fint! Tak for hjælpen :)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig