lørdag den 19. oktober 2013

The Transfer review

The transfer

Forfatter: Veronica Roth
Serie: Divergent #0,1, novelle
Sprog: Engelsk
Genre: Dystopia
Målgruppe: YA


More Four! Fans of the Divergent series by #1 New York Times bestselling author Veronica Roth will be thrilled by "The Transfer," the first of four new short stories told from Four’s perspective. Each brief story explores the world of the Divergent series through the eyes of the mysterious but charismatic Tobias Eaton, revealing previously unknown facets of his personality, backstory, and relationships.


Der er ingen tvivl om at grunden til jeg elsker Divergent serien, er Four. Four har den dybde som Tris mangler. Jeg synes han er en utrolig interessant karakter. Så det var en skøn nyhed for mig da de annoncerede at nu ville de kommer fire Four noveller. Det her er den første. Og ja hvad kan jeg sige. Den var 100% i Fours ånd.

Den her novelle fortæller om Fours valg om at blive overflyttet til Dauntless, og derved flytte væk fra hans far. Det er en anderledes Four vi ser i novellen. Vi ser fra han var en ung skræmt dreng til den han er i Divergent.

Skøn hurtig læsning. Jeg glæder mig til at der kommer flere noveller med Four. Den næste kommer vidst først i december, men nu er Allegiant jo også på trapperne. Yay!
SHARE:

2 kommentarer

  1. Uh, jeg må også bare have novellerne læst ^^

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg glæder mig også rigtig meget til de sidste noveller kommer. Især hvis de er lige så gode som den her.

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig