onsdag den 27. november 2013

Nanowrimo 4 dage - 13099 ord til målet

Hold da op dagene går stærkt og lige pludselig er det 1. december inden man får set sig om. Jeg har endnu ikke fået skrevet mine 3275 ord for i dag. Jeg prøver nemlig at slippe af med min hovedpine først. Jeg er bange for jeg er ved at blive syg. Øv. Hele min familie har været syg, så nu er turen helt sikkert kommet tilbage. Hvorfor kunne det ikke lige vente 4 dage!? Men jeg er bare SÅ tæt på. Så det SKAL bare lykkes nu. :0))

Men de sidste tre dage har været utrolig produktive. Over 3000 ord alle dage. Krydser fingre for de sidste dage går lige så let.

Jeg er ved at flettet trådene hen mod en slutning, og det er på en gang utrolig sjovt, men samtidig også utrolig krævende. Det bliver så stort når bogen endelig er skrevet, og jeg skal i gang med det kæmpe redigeringsarbejde. Men for en gangs skyld ser jeg faktisk frem til redigeringsfasen. Jeg glæder mig sådan til at jeg kan fokusere på at gøre det bedre, og ikke samtidig skal tænke på at få historien til at hænge sammen. Så er den jo ligesom skrevet. :0) Yay! Det glæder jeg mig til, så jeg må hellere se at komme i gang. :0)


PS. regner med at holde mig til ilden ved at komme med en daglig update indtil målet!
SHARE:

2 kommentarer

 1. You can do it!

  Det er virkelig for sejt at du har fået skrevet så meget allerede. Glæder mig til at læse bogen, når den udkommer :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak!! Hvor er det bare sødt sagt!! :0)) Det varmer helt utrolig meget.

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig