lørdag den 30. november 2013

Status på november måned

Status med bogen:

50.024 ord er skrevet i denne her måned, takket være Nanowrimo!


Status med bogudfordringen:

Jeg har endnu engang sat udfordringen op. 200 bøger skal jeg nå at læse inden 1. januar 2014. I denne måned har jeg kun fået læst 19 bøger, men jeg klager ikke eftersom jeg også har brug meget tid på at skrive i den her måned også.

The Book Thief af Markus Zusak
Christmas Eve #1 af Lisa Kleypas
Et guddommeligt eksperiment af Majbrit Ravnholt Cramer
The Trouble With Being a Duke af Sophie Barnes
Dig og mig ved daggry af Sanne Munk Jensen og Glenn Ringtved
Sort Blod #1 af Nicole Boyle Rødtnes
Livets Port 1. del af Kat L. Lassen
I Månens Skær af Jon Brændsgaard Toft
Libido af Morten Sabroe
Knuste Kranier #2 af Nicole Boyle Rødtnes
Blandet slik af Cecilie Sund Kristensen
Gregor og blodets forbandelse #3 af Suzanne Collins
En dans med drager #5 af George R.R. Martin
Every Year af Cecelia Ahern
The Wedding #2 af Nicholas Sparks
Klar, Parat, Pubertet af Julie Schlüter Valentin
Elverskud #1 af Nicole Boyle Rødtnes
Livets Port 2. del af Kat L. Lassen
Snowed over af Angie Stanton

Så jeg har læst 173 bøger i år indtil videre. Så jeg mangler at læse 26, og dem skal jeg nå i december. Puha.. det bliver spændende om jeg når det.
13 ud af de 19 er anmeldereksemplarer.

Jeg kan ikke strege nogen i forfattere-jeg-gerne-vil-stifte-bekendtskab-med. Så der har jeg tre jeg skal have læst i næste måned, for at fuldføre den. Men jeg er allerede i gang med Gone with the Wind.

Debut forfattere fra 2012-2013 udfordringen føre jeg nu. Jeg har læst tre bøger i denne måned der går ind under den kategori. 16 ud af 15 er læst.

Ingen nye læst i klassikkere eller filmatiseringer, The book thief er nemlig ikke udkommet endnu. ;0) Så den gælder ikke. Men her har jeg også allerede klaret.

Heller ikke nogen nye bøger til, bøger der slutter en serie, men den er også allerede klaret.

1 bog læst i 6 romantisk fiktion der indeholder bryllupper udfordringen. Så her mangler jeg kun en for at klare den.

"Se hvormange julebøger jeg kan nå inden jul"-udfordringen, som er min december udfordring, har jeg læst tre bøger i indtil videre.

Så det ser jo rigtig godt ud for min udfordring. Spørgsmålet er om jeg virkelig kan nå 27 bøger inden næste år. Puha. Det må tiden vise.

 
Månedens to bøger jeg nød mest
 
 
 
Huha.. den er svær, for jeg har læst så mange gode bøger i den her måned. Men for mig er det nok en dans med drager, for jeg elsker den serie. Og så overraskede Elverskud mig i sådan en grad at den bliver nødt til at være der også.
 

 
 
Månedens to bøger jeg nød mindst
 

I månens skær fordi gysere virkelig ikke er mig og Every year fordi det bare var en skuffende omgang ligegyldig tekst og så var det ikke dem alle der var julehistorier.
 
 
 
Månedens to smukkeste covers
 

 
Jeg elsker ellers de danske Game of Thrones covers, men en dans med drager synes jeg falder for meget ud af den smukke råde tråd, så jeg valgte i stedet Dig og mig ved daggry, selvom den er en smule pixelleret, men okay det er under vand så jeg godtager den. ;0) Snowed over kan jeg godt lide fordi den er så enkel og giver mig masser af skøn julestemning.
 
 
 
Månedens to grimmeste covers
 

Det må blive begge livets port bøger. Det er nogle fine tegninger, men de passer altså ikke til en bogforside.Har i læst noget godt i november? Noget i kan anbefale? Har det været en god eller dårlig læsemåned?
SHARE:

6 kommentarer

 1. Hvor er du sej! Jeg har personligt haft historiens dårligste læsemåned - jeg har vistnok nået 1 hel bog og et par noveller, og en tegneserie... Ikke specielt imponerende og meget skadende for årets challenge, som jeg nu desværre nok må regulere. Selvom jeg kan læse meget når jeg vil, så tvivler jeg på at nå over 20 bøger i december oveni arbejde, gaveindkøb og tid til familiehygge.
  Men det går nok alt sammen - sidste år havde jeg så mange challenges, at jeg i starten af i år pludselig gik helt kold, og slet ikke læste noget i næsten en måned! Så nu tager jeg den med ro, og læser kun alt det jeg har LYST til at læse lige når jeg har :)

  Held og lykke med dine 26 i december! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. :0) Nej det er jo det. December måned går altid hurtigere end man tror. Ja det duer ikke at have så mange challenges at man går helt død i det. Jeg har det også bedst med at udvide det løbende i stedet for at stresse over det.

   Slet
 2. Jeg er nu stadig imponeret :-)
  Jeg har haft en ok læsemåned. Har nået de fleste af de bøger, jeg ville (undtagen en), så jeg er klar til årets sidste læsemåned, hvor der er afsat en del læsetid i juledagene.

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er sødt af dig at sige. Det hjælper lidt på at jeg måske godt tror jeg kan klare de 26. :0) Ja gudskelov for juledagene, der bliver forhåbentligt lidt tid til at nå nogle bøger. :0)

   Slet
 3. "kun" 19 bøger?!?! XD Hahaha
  Du er sgu sej. Jeg har ikke nået at læse én eneste bog i denne måned - udover selvfølgelig lektier ^_^"

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Ja 19 er også rigtig mange på en måned, det giver jeg dig ret i. Det er bare ikke så godt at jeg skal læse 26 i december. :0)
   Jeg håber du får lidt tid i december til at hygge med en god bog. :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig