søndag den 1. december 2013

Adventskonkurrencen #1


KONKURRENCEN ER NU SLUT

Hver søndag indtil jul kommer der en advendt giveaway, som løber til lørdag kl. 12.00.

Elverskud er den første bog du kan vinde. Jeg elskede selv at læse Elverskud og min anmeldelse af bogen kommer op på bloggen i løbet af næste uge. Jeg synes Elverskud er et godt bevis på at danske forfattere også kan finde ud af at skrive YA fantasy på ligefod med det internationale marked.

For at vinde bogen skal du blot skrive en kommentar til indlægget og din mail så jeg kan kontakte dig hvis du har vundet.

Det er fuldstændig ligegyldigt hvad du skriver i indlægget, men hvis du mangler inspiration kan du skrive om du har nogen første adventstraditioner? Eller du må også meget gerne skrive hvis du har forslag til andre danske forfattere der kan begå sig godt i YA fantasy genren.SHARE:

15 kommentarer

 1. Den har jeg længe gerne villet læse, alle siger så gode ting om den :D

  SvarSlet
 2. Glædelig første december og sikke hyggeligt med en adventskonkurrence. Har hørt en masse gode ting om bogen, så den ville jeg da bestemt ikke have noget imod at vinde (;

  Celine
  celine-hein@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Adventstraditioner har jeg vidst ikke rigtigt nogen af og desværre har julestemningen ret svært ved at trænge ind i mit sind i år. Jeg kan slet ikke forstå at det allerede er december og jul og bare 3 ugers tid.

  SvarSlet
 4. Sikke en fin præmie - den vil jeg meget gerne deltage i lodtrækningen om :)

  Jeg er personligt ret vild med Kenneth Bøgh Andersens "Den Store Djævlekrig" og ikke mindst Dennis Jürgensens "Dystopia" :)

  SvarSlet
 5. Kunne være dejligt med en lille adventsgave :) Jeg holder desværre 1. advent med hovedet nede i studiebøgerne. Men det bliver forhåbentlig juleferie senere på måneden, hvor denne bog kunne være en rar afveksling :)

  trine_brix_olsen@hotmail.com

  SvarSlet
 6. 1. Søndag i advent plejer jeg at fejre med hygge og æbleskiver :)

  Jeg vil gerne vinde "Elverskud", da jeg endnu ikke har læst noget YA af en dansk forfatter, og da den har fået fine anmeldelser, tror jeg, den er et godt sted at starte :)

  SvarSlet
 7. Årh den står på min bogønskeliste, kunne være så skønt at vinde den! :)
  Glædelig 1 December og Advent! :)

  Kathy

  SvarSlet
 8. Jeg læser ikke ret meget YA - men denne ser vældig fin ud så hvorfor ikke kaste sig ud i det. Glæder mig til at læse din anmeldelse.
  Første advent står altid på æbleskiver, gløgg og pakkespil hos mine bedsteforældre. Da jeg pt. bor i UK kunne jeg ikke komme i år. Nøj, hvor jeg savner mormors hjemmelavede æbleskiver!
  sarahbodk@hotmail.com

  SvarSlet
 9. Jeg glæder mig til en anmeldelse!
  Min eneste faste adventstradition må være det med gaver. Og kaffe/kakao. Og tid sat af til julen. Det er skønt!

  ida.frost@hotmail.com

  SvarSlet
 10. Den vil jeg meget gerne eje :)
  Vi har de sidste 6 år holdt julefrokost første advent hos mine forældre.. Inden det var det altid d. 25. december.. Men vi blev trætte af det store ædegilde både juleaften og første juledag.. (At vi så stadig æder første juledag... ) :p

  nesrual@gmail.com

  SvarSlet
 11. Hvor er det dog en fin præmie! Jeg drømmer, og krydser alle fingre.

  Min adventssøndag forsvandt i går med julekalender-afsnit (Jesus og Josefine), oppyntning, Scrabble og varm kakao. Helt hyggeperfekt i selskab med ham den søde herhjemme.

  SvarSlet
 12. Hvor spændende! Den vil jeg gerne læse. Nicole Boyle Rødtnes er blandt mine yndlingsforfattere indenfor dansk ungdomslitteratur, så det ville være perfekt, hvis jeg kunne hive den bog hjem.

  Jeg har ikke rigtig nogle adventstraditioner, men første advent fik jeg lavet en omgang risengrød og hygget med julefilm, så det var en god start på julemåneden.

  - Nadia
  bogvalg(a)gmail.com (husk at skifte (a) ud med @)

  SvarSlet
 13. Den har jeg læst meget godt om, det er ellers normalt ikke min genre - men vil frygtelig gerne overraskes positivt og det, håber jeg, denne bog kan!

  De sidste par år har vi bagt julesmåkager med nogle venner - det er en tradition, men ikke nødvendigvis en 1. adventstradition - det er tilfældigvis bare lige blevet denne dag de sidste par år :-)

  SvarSlet
 14. Ih, den bog får simpelthen så fine ord! ^^
  Jeg har efterhånden kun traditioner med gaver på adventsdagene. Før i tiden blev der dog gjort meget mere ud af det med adventsdagene, og de stod vitterligt i julens tegn. Noget der må indføres igen!

  sorttale(a)gmail.com

  SvarSlet
 15. Den vil jeg rigtig gerne vinde til min kæreste, så hun kan få en ekstra julegave.

  mylsenmylle@hotmail.com

  SvarSlet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig