søndag den 1. december 2013

This week #28 - Glædelig 1. december!

1 december!!! Yay! :0) Jeg elsker julen! Så indimellem de sædvanlige anmeldelser er der stor chance for at Skrivepulten går lidt i jule-mode. ;0) Nu er i advaret. Jeg har i hvert fald planer om at anmelde de julebøger jeg nu får læst. Og så kommer der en julekonkurrencen alle fire søndage op til jul, hvor man kan vinde en bog. Ligenu kan du vinde et styk fantastisk YA fantasy, med rødder i danske sagn, Elverskud af Nicole Boyle Rødtnes.Ugens skriveri:
Det har været en fantastisk skriveuge, med over 3000 ord produceret hver dag. Den sidste dag var sjovt nok den sværeste. Jeg kunne ikke lade være med at tænkte på at jeg snart var færdig med Nanowrimo. :0)Hvad jeg læser:Borte med blæsten. Jeg elsker den! :0) Hvor er jeg glad for jeg endelig er kommet i gang med den. Den udstødte og Blodvarslet er to bøger jeg har glædet mig til at starte på, så det bliver spændende at se om de lever op til forventningerne. ;0) Blodvarslet især fordi det er en fortsættelse i serien Den grønne ø, som var rigtig lovende.
Hades. Jeg har lidt problemer med den. Jeg synes ikke rigtig om personerne. Heltinden er alt for sød og naiv og helten er alt for perfekt og kedelig.
Boy Nobody er jeg blevet utrolig overrasket over. Utrolig god og spændende, men jeg tror måske at jeg har regnet plottet ud, så det er lidt øv, men det kan kun tiden vise.Ugens link:
Der er masser af julekonkurrencer i gang på facebook og på diverse bogblogs hvor du kan vinde masser af bøger. Men Gyldendals side for unge er især nævneværdig, fordi der får du en gratis Bjarne Reuter e-bog hver dag. Hent dagens bog her
SHARE:

2 kommentarer

  1. hvor er det godt at høre, at Borte med blæsten er god:) Jeg har den selv stående på hylden og kan simpelthen ikke tage mig sammen til at gå igang med den :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er den. Jeg havde virkelig også svært ved at tage mig sammen, så godt jeg havde været så forudseende at jeg havde sat den på min udfordringsliste for i år. Ellers så er jeg ikke sikker på jeg havde fået den læst i år. Men jeg kan virkelig anbefale den. Den er ligesom filmen faktisk, bare med mere information. :0)

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig