mandag den 30. december 2013

Januar tapetet

Jeg har ikke fået læst så meget siden den 22 december. Der har simpelthen været så meget familie halløj og så har mig og min kæreste nydt at været sammen. Vi har bl.a. set vores årlige juletradition: Ringenes Herre, extended edition. Vi har spist masser af julemad rester og juleslik.
Men jeg frem til at få tid til at læse lidt i januar igen. Jeg har planer om at læse følgende bøger i januar:Page to screen er jeg gået lidt i gang med. Den er bare meget svær at læse i, fordi den er så stor at den helst skal ligge flat på et bord for at det fungerer.
Ender's Game har jeg villet læse rigtig længe, og nu efter jeg har set filmen er jeg især i humør til at gå i gang med den. Så januar skal det være.


Nord og Syd tv-serien holder jeg rigtig meget af, og det her er bogen der bygger på den. Jeg finder, af en eller anden grund som er ukendt for mig selv, den amerikanske borgerkrig utrolig interessant. Jeg har længe gået som katten om den varme grød, fordi jeg ved at bogens handlinger er lidt anderledes end tv-serien, og jeg ved en spoiler som jeg ikke er så glad for sker. Men nu skal det altså være, så må vi se hvad der sker.
The Alchemist. Først og fremmest kommer udgaven ikke rigtig til sin ret her. Den har guld lak på coveret, så den er faktisk rigtig fin. Ellers så er det bogen jeg skal have læst til januars bogklub, men det er nu også en der har stået på min tbr liste længe. Jeg har faktisk kun hørt godt om den.


The House of Hades - har jeg virkelig ventet næsten et halvt år på at begynde på den her bog? Huh... hvad sker der for mig? Især når man tænker på hvordan den sidste bog endte. Det er helt klart en need-to-read-now!-bog.
True blood tv-serien er jeg også stor fan af, og jeg føler faktisk det er for dårligt jeg ikke har læst noget i den her serie endnu. Jeg har fået den sidste bog i serien til anmeldelse fra Lindhardt og Ringhof, så det var et dejligt skub til at få mig i gang med serien. Så jeg regner helt klart med at jeg sluger hele True Blood serien i år, men i januar starter jeg med den første, så må vi se om jeg får læst nummer to i serien også.


Wallbanger lyder mega sjov, så efter jeg læste en anmeldelse af den, blev jeg simpelthen nødt til at læse den. Det er også en bog der går under min NA udfordring.
Ø er et anmeldelseseksemplar fra Saxo, og den har utrolig smukke illustrationer og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med den.


Syv års længsel er et anmeldelseseksemplar fra Politikens forlag og er en historisk erotisk roman. Jeg har endnu ikke helt færdiggjort hendes Crossfire serie, fordi jeg så mig sur på den anden bog i serien, men jeg har hørt at den her skulle være meget bedre. Så nu må vi se.
Sort engel, anmeldereksemplar fra Skriveforlaget. Jeg har læst de to første bøger i trilogien og jeg glæder mig til at læse hvordan serien slutter. Især fordi det er dansk fantasy. Og så er den med til at færdiggøre en serie til min udfordring.
The Demigod diaries er en lille novelle samling, i serien Heroes of Olympus, som House of Hades ovenfor. Jeg har tidligere læst en novelle samling til Percy Jackson serien og jeg synes de var rigtig gode, så jeg regner bestemt ikke med at blive skuffet over den her.
SHARE:

2 kommentarer

  1. Ej, Nord og Syd er altså en god bog, synes jeg. Måske var det så en fordel, at jeg ikke huskede tv-serien så godt, da jeg læste bogen tidligere i år. Så opdagede ikke rigtig de forskelle der helt sikkert er:)Men en dejlig bog, med masser af forskellige personligheder og intriger :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Dejligt at høre. Ville være skønt hvis jeg kunne blive positivt overrasket. :0)

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig