mandag den 30. december 2013

Yay.... FÆRDIG med første kladde!

I dag har jeg skrevet min første kladde på min bog færdig. Det tog lige en måned mere end jeg troede, men julen sluger som altid tiden. Jeg har også været lidt i tvivl om hvor jeg skulle runde første bog af.

Men nu er den færdig. Alle 81.152 ord er skrevet. Nu begynder en spændende redigeringsfase. Og så er jeg et skridt længere målet!

Tak for de støttende ord jeg har fået gennem perioden! Huha.. perioden. På halvandet år med den her historie i tankerne! Men det er en fornøjelse. I hvert fald de meste af tiden. :0)

Jeg er så glad, og 2013 blev lige pludselig et fantastisk år i stedet for det lidt kedelige år det har været.

Så håber jeg at 2014 bliver året hvor jeg har redigeret den færdig og skrevet bog nummer 2. ;0) Man har lov at drømme ikke? ;0)

Jeg håber at i har fået opfyldt nogle drømme i 2013. Mit var lige på et hængende år, men det lykkes. Nu er det ikke længere så skræmmende at skrive en bog. Det kan lade sig gøre og det er i virkeligheden mega sjovt og skønt når det bare flyder.

Jeg kan virkelig anbefale det. Så til de af jer der gerne vil skrive en bog: Kom i gang! :0)
SHARE:

14 kommentarer

 1. Svar
  1. Tak skal du have! Hvor er det bare sødt sagt. :0) Godt nytår!!

   Slet
 2. Wow, tillykke med det! Godt nytår :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! :0) Jeg er også selv blæst helt bagover. Godt nytår til dig også! :0)

   Slet
 3. <3 Tillykke med det! hvor er det dog bare godt gået.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja, det er næsten ikke til at forstå at jeg er nået her til uden at blive ramt af et lyn eller uden at bogen er sprunget i luften. Nogle gange forestiller man sig nogle underlige ting. :0) Rigtig godt nytår!

   Slet
 4. Helt vildt fantastisk SEJT, Karin! Tillykke!

  Jeg håber, at 2014 bliver lige så godt på skrivefronten. Og at redigeringen er til at overskue. Det er nu, det bliver svært (synes jeg) ... Men nu ved du jo, at du KAN, så hvorfor skulle der ikke vente endnu flere sejre på den anden side af nytår? :)

  Jeg GLÆDER mig til at læse resten af din bog! Og til at følge dig og dine projekter i de kommende tolv måneder. Forhåbentlig lykkes det os at mødes et par gange i det nye år :)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAKKER!! Det er vildt fedt!! :0) Jeg håber også at 2014 går bedre nu hvor jeg rent faktisk er nået et godt stykke uden at stoppe. Jeg er meget nervøs for redigeringen, for jeg ved at jeg har rigtig lang vej endnu, men jeg forsøger at holde mig positiv. Et rigtigt stort skridt er allerede taget.

   Jeg glæder mig også rigtig meget til at høre hvad du synes om det jeg har skrevet. :0) Vi mødes i hvert fald til marts! Det glæder jeg mig til, men du er også meget velkommen til at besøge mig i Jylland hvis lysten lige skulle ramme dig. :0) Ellers så skal du forhåbentlig på kursus herover?

   Slet
  2. Er sikker på du nok skal klare redigeringen også :) Det er hårdt, men det er lettere at dele op i overskuelige, fysiske bidder. Det er ikke så abstrakt som skrivefasen.

   Besøg i Jylland kunne være hyggeligt! Jeg holder øje med Testrups hjemmeside, ved ikke hvornår de smider deres sommerprogram online. Men gensyn i marts bliver godt, uanset hvad :)

   Slet
 5. Svar
  1. Godt nytår til dig også! :0) Håber du får masser af god mad og godt selskab.

   Slet
 6. HVOR ER DU SEJ! Nøj, hvor jeg glæder mig til den bliver udgivet så jeg kan læse den :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Det lyder næsten for godt til at være sandt at du gerne vil læse den. :0) Det gør mig så glad!

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig