onsdag den 25. december 2013

Juleaftens rov

Juleaften blev holdt hjemme hos os selv. Med min svigermor og mine forældre. Så det var rigtig hyggeligt. Jeg skulle selvfølgelig stå for maden og var lykkelig over at kalkunen ikke var tør, da den blev serveret. Yay! :0) Så var min jul nærmest reddet.

Ellers julede vi med brætspil, god mad og julemusik. Jeg fik de fleste gaver skarpt efterfulgt af min kæreste. Men vi var jo ligesom også børnene i det selskab. :0)

Lillejuleaften havde jeg besøg af min veninde fra England. Det var rigtig hyggeligt og vi snakkede meget om min bog som hun er begyndt at læse nu. Så det var virkelig skønt. :0) Især fordi vi altid skrev som teenagere og delte vores historier med hinanden. Så hun er helt klart min største fan. Det er dejligt med sådan en der hepper, for at man lykkes med sin bog. :0)


Her er et lille overblik over mine gaver som jeg fik:

Først min julegave til mig selv. Den kunne jeg altså ikke stå for da den stod til 24 pund på amazon.
Jeg troede faktisk at jeg ville bruge den mest til at bladre i og kigge på billeder, men så kom jeg til at læse et afsnit og må nu erkende at jeg bliver nødt til at læse hele bogen igennem! Alt omkring Harry Potter er så vanvittig spændende!

Af min veninde fik jeg det sødeste julepynt, her er en af dem:Ellers fik jeg en masse bageting. Jeg elsker jo som bekendt at bage, så det er dejligt at få noget mere udstyr til det.
Så har jeg fået Gossip Girl alle sæsonerne og Just Dance 4, så jeg kan få motioneret lidt her i det nye år.
Så har jeg fået genopfyld af nogle af mine parfumer og en Ole Henriksen dagcreme. Tørklædet under har jeg også fået i julegave.
Det var ikke det bedste boggave år i år. Det plejer i hvert fald at være større. Måske er det fordi jeg har ønsket mig så mange bøger, at det har været helt umuligt at overskue. :0) Eller også er de bare blevet træt af at give mig bøger. :0) Jeg tror ikke de synes at vi har plads til flere. Men jeg har fået så mange andre dejlige ting, så jeg kan bestemt ikke beklage mig. Disse herunder har jeg alle fået af min kæreste. Han ved nemlig hvor glad jeg bliver for bøger. :0)


Jeg håber i er glade for jeres gaver og har fået lige det i ønsker jer.
SHARE:

5 kommentarer

 1. Lækre sager. Især gaven til dig selv, må siges at være ekstra god. Må få den bestilt en dag.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det må du gøre! Jeg er helt vild med den, så jeg kan virkelig kun anbefale den. Jeg kunne se på din blog at du havde fået nogle rigtig lækre ting også. :0)

   Slet
 2. Skønne gaver! Page to Screen er fantastisk, og ligeså er den læderindbundne herlighed med 'The Secret Garden' <3.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg kan næsten ikke vente med at læse særligt de to bøger. The Secret Garden har du skrevet så godt om at jeg allerede er helt vild med den. :0)

   Slet
 3. Det ser virkelig ud til, du har fået nogle skønne gaver. Page to Screen skal jeg virkelig snart have købt! Den mangler (jo, den gør! ;)) i samlingen :)

  SvarSlet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig