tirsdag den 21. januar 2014

A Royal Mess review

A Royal Mess

Forfatter: Tyne O'Connell
Serie: Calypso Kelly #2
Genre: Chick-lit
Målgruppe: YA


Calypso Kelly has finally joined the in-crowd at her exclusive English boarding school. She also just happens to be dating Prince Freddie himself! But balancing her social life, her prince, and her parents' visit to London proves to be more than Calypso can handle.

Then, Freddie does the unthinkable and breaks up with Calypso—setting in motion a school-wide plan for a royal Counter Dump. Can Calypso win Freddie back just to break his heart?

All is fair in love and war . . . except, of course, if you're in love with a prince!

A Royal Mess, ja det er virkelig med tryk på MESS. Historien har ikke så meget fremdrift, så den er egentlig bare kedelig. Jeg vidste seriøst ikke hvorfor jeg læste videre. Måske håbede jeg bare på at den bliver bedre?

Jeg har ikke så meget imod skrivestilen, som er lidt speciel og måske en smule højrøvet, men okay det er en fin og fornem kostskole med piger der bliver undervist af nonner. Men seriøst behøvede forfatteren gøre alle personerne snot dumme?

Prinsen som er i bogen, er den kedeligste fiktions prins der findes. Han lever på titlen alene. Han har ingen personlighed - ud over det, så er han også.... ja du gættede det snot dum.

Okay.. okay, bogen har nogle søde og sjove moments. Men mit råd; find de øjeblikke i andre bøger.


Bogen kan købes på engelsk her


SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig