søndag den 19. januar 2014

This Week #30

Ironisk nok så hedder denne post this week 30, og det er samtidig den sidste uge hvor jeg er 30, for i morgen bliver jeg et år ældre. Puha... Jeg håber jeg får mange bøger der kan veje det op!

I den her uge har jeg været til kontrol med blodtrykket, og det har aldrig været så fint. Seriøst.. selv mit helbred hepper på jeg skal blive i forlagsbranchen. ;0) På Turbine går det helt fantastisk. Jeg nyder det virkelig meget.

Sådan ser min læsebunke ud ligenu.

Syv års længsel har jeg været i gang med alt for længe, og det er faktisk fordi at jeg synes den er rigtig godt. Så derfor får jeg den ikke læst. Ja, det lyder jo dumt. Problemet er at jeg rigtig gerne vil have tid til at fordybe mig i den og hygge mig med den herhjemme, så derfor kommer den ikke med på farten, og derfor får jeg faktisk ikke læst i den før i weekenden.

Den bog jeg så ligenu har med på farten er North and South. Indtil videre kan jeg konstatere at tv-serien følger bogen meget loyalt. Så det er bare et kæmpe plus. Me like! Jeg tror det er på grund af tv-serien at jeg hurtigere kan fordybe mig i den her bog.

Harry Potter - page to screen er jo også direkte umulig at have med nogen steder hen, så der bliver læst nogle enkelte sider i den inden jeg skal sove engang imellem. Mon jeg nogensinde bliver færdig med den? Egentlig gør det ikke noget at det trækker ud, for det er enormt hyggelig læsning.

I går var i dag i morgen, handler om unge fra 1996 som pludselig ser sig selv på facebook femten år efter. Jeg er lige begyndt på den og det lover bare rigtig godt. Hvis det kunne være noget for dig, så kig forbi bloggen i morgen. ;0)

Stephen King - om at skrive!!! Jeg har villet læse den her bog i umindelige tider, og nu er den lige blevet genudgivet på dansk af forlaget Hr. Ferdinand! Så da de spurgte om jeg ville anmelde den, var det næsten med store blogbogstaver i mailen: JA TAK! HVOR ER DET FORVILDT!! :0)) Bogen har fået vildt gode anmeldelser og jeg ser også frem til at stifte bekendtskaber med Stephen Kings skrevne ord for aller første gang.Ihhh.. jeg gælder mig til at se hvad jeg får i morgen. Jeg kan se på mine gaver fra min veninde, som jeg har fået før tid og som nu ligger på min reol, at de er firkantede og hårde!!! Wiii.... spændende.

Har i haft en god uge?
SHARE:

5 kommentarer

 1. Jeg tror faktisk, 'On Writing' er den Stephen King bog, jeg allerhelst vil læse. Så vidt jeg ved, har Gaiman brugt hans principper meget (de diskuterer vist tit skrivekunst?!), og det synes jeg jo er enormt spændende! Desuden har King en meget god smag i bøger (at dømme ud fra de udtalelser, jeg altid ser påklistret nogle af mine yndlinge), så jeg stoler på hans ord som litterær dommer. Hans egne bøger er jeg paradoksalt nok ikke helt ellevild med - endnu, om ikke andet.

  Og åh, jeg er glad for at høre North & South lever op til den elskede serie. Den så jeg også engang og husker den som værende vidunderlig! Jeg bliver dog hele tiden snydt, og tror hele tiden du er ved at læse Elizabeth Gaskell :D Den er nu også fantastisk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja helt enig. Bagerst i "om at skrive" lister han nogle af hans yndlingsbøger, og kan kun give dig ret i at han har rigtig god smag i bøger. Jeg tror også han er rigtig, rigtig dygtig. Så selvom jeg ikke rigtig kan lide de genre han skriver, så kan jeg helt sikkert lære en masse ud fra hans skriveteknik.

   Slet
  2. Hov glemte at svare på Nord og Syd. Ja, det er forvirrende når de hedder det samme. Jeg kendte slet ikke Elizabeth Gaskells før du skrev om den, men det er helt sikkert en bog som tiltaler mig rigtig meget og som jeg skal have læst snart.

   Slet
 2. "Om at skrive" er en af mine yndlingsbøger. Selvom jeg ikke har læst mange andre af Kings bøger, så er der ingen tvivl om at han behersker håndværket til fulde. Det er virkelig en inspirerende bog med en masse gode råd, der er guld værd. Så kan godt forstå du ser frem til at læse den. Jeg er i hvert fald glad for at have den stående på hylden (dansk udgave fra 2000).

  Og så er jeg lidt misundelig over at du sidder med "Harry potter - page to screen", det er en af bøgerne på min ønskeliste, jeg ikke har haft fornøjelsen af at bladre endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt enig. Han er virkelig dygtig. Jeg glæder mig sådan til jeg får lidt tid til at fordybe mig i hans viden.
   Harry Potter - page to screen skal du virkelig glæde dig til. Den er bare næsten et lille eventyr i sig selv. Og så er den så flot!

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig