lørdag den 18. januar 2014

The Wedding review

The Wedding

Forfatter: Nicholas Sparks
Serie: The Notebook #2
Genre: Realisme, kærlighed
Målgruppe: Voksne
Udgiver: Vision

After thirty years of marriage, Wilson Lewis, son-in-law of Allie and Noah Calhoun (of The Notebook), is forced to admit that the romance has gone out of his marriage. Desperate to win back his wife, Jane's, heart, he must figure out how to make her fall in love with him... again. Despite the shining example of Allie and Noah's marriage, Wilson is himself a man unable to easily express his emotions. A successful estate attorney, he has provided well for his family, but now, with his daughter's upcoming wedding, he is forced to face the fact that he and Jane have grown apart and he wonders if she even loves him anymore. Wilson is sure of one thing--his love for his wife has only deepened and intensified over the years. Now, with the memories of his in-laws' magnificent fifty-year love affair as his guide, Wilson struggles to find his way back into the heart of the woman he adores.The Wedding er en slags efterfølger af den berømte The Notebook. Vi følger her Allie og Noahs datter og hendes ægteskab hvor gnisten er forsvundet, efter mange års hverdage. Historien er ikke sammenhængene med The Notebook som sådan. Det eneste er at personen Noah er genganger og der reflekteres nogle gane til Noah og Allies store kærlighedshistorie. Vi følger i bogen svigersønnen Wilsons synsvinkel.

Historien er sød og dertil meget forudsigelig. Men omvendt er historien meget nødvendig og utrolig aktuel, med tematikken; hvordan holder man kærligheden i live i et langt ægteskab. Med det travle liv vi har i dag, hvor kvinderne ikke længere går hjemme og venter på at pusle om mændene når de kommer hjem, så er det mere vigtig end nogensinde at huske at holde kærligheden i live. For begge parter. Hvor mange gange har vi ikke hørt at så snart et par får børn, så forsvinder kærlighedsgnisten. Det er selvfølgelig ikke rigtig i alle tilfælde, men man kan godt blive lidt nervøs når eller hvis man selv overvejer at familie forøge. Mange gange er forskellen, at de familier der lykkes er dem der arbejder for det - men hvor er det dog nemt at glemme med børn, madlavning, vasketøj, rengøring, selvrealisering og karrierer.

Og med den lange smøre ville jeg sige, at jeg tror, at hvis man interessere sig for tematikken, så kan man få noget ud af bogen, ellers så tror jeg ikke man vil finde den så interessant igen.

Historien som helhed ikke nær så god som The Notebook, men det havde jeg heller ikke regnet med. Den kommer Nicholas Sparks aldrig til at slå, er jeg bange for. Men pyt han har givet os The Notebook og det er jeg virkelig glad for. Jeg er også glad for at han trods alt bliver ved med at tage interessante emner op inden for kærlighedens mange nuancer.


Bogen kan købes på engelsk her 

SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig