fredag den 17. januar 2014

Året der gik i billeder 2013 - del 3

I efteråret skete det endelig. Jeg blev færdig med min bog!!! Wiiiiiii!!!! (Jeg brugte udtrykket før Nintendo FTI (For their information))

Her er sidste del af året der gik i billeder.


September

I september var jeg på kursus i ledelse i praksis. Det var virkelig utrolig givende. Noget af det jeg savner som freelancer er, at jeg savner at lede store projekter. Det elskede jeg ved mit gamle arbejde, og det er det eneste mit freelance ikke giver mig ligenu - udover 100% økonomisk sikkerhed selvfølgelig. Så i september overvejede jeg meget på det at være freelance. Jeg vil gerne være freelancer, men jeg vil gerne føle mig økonomisk sikker i den stilling. Så jeg vil gerne have flere freelance opgaver før jeg holder op med at jobsøge. Så jeg jobsøger stadig. Især efter grafiske stillinger, kommunikationsjob og lederstillinger.

Ledelse i praksis var enormt god til at sætte tingene i perspektiv for mig. At jeg skal bruge mere energi på det jeg gerne vil og droppe nogle mindre vigtige projekter. (Noget jeg stadig arbejder på). Og så blev jeg klogere på mig selv og hvad jeg har potentiale til at gøre. Det gav et enormt energiskud i numsen. :0)I september er det også som om det går op for mig, hvor enormt privilegeret jeg er, med min blog. Altså jeg har tænkt over det mange gange, men bloggen har aldrig været så stor som nu. Og efter jeg lavede blogposten, kærlighed gør blind, (Der handlede om fænomenet at knuselske en bog som har fejl man normalt ville hade ved andre bøger. At nogle bøger taler mere til én end andre.) blev jeg enormt positiv over hvor det blev læst. Generelt det at jeg har jer mine læsere, og at forlag sender mig anmeldereksemplarer; det gør mig enormt ydmygende. Så tusind, tusind tak!!!!!!! Det er så skønt at høre fra jer. Kæmpe knus til jer!

I september var jeg i biografen og så Moral Instruments og Percy Jackson Sea of Monsters. Sidstnævnte elskede jeg. Førstnævnte tja... jeg blev lidt skuffet.

Kickstarter dukkede op på min radar, og jeg har siden virkelig skullet stoppe med at kigge derinde. Jeg elsker nemlig spil der bygger på fantastiske historier. Så jeg venter spændt på at få tre spil i det nye år. ;0) Et med Jane Austen, et med noget Downton Abbey lignende og et med Grimms eventyr og gamle myter.

Jeg fik ikke skrevet noget i september. Jeg havde en af mine famøse skriveblokeringer.

September var også måneden verdens bedste nyhed blev offentliggjort: At der kommer flere film fra Harry Potters verden!!! Skrevet af J.K. Rowling!!

Læste bøger: 17
Oktober

Oktober var en fantastisk måned - fordi den var fyldt med bøger! :0)Jeg læste disse fire bøger på en dag, da jeg deltog i Deweys 24 timers read-a-thon. Det var sjovt at prøve.
Gyldendal inviterede mig til et udgivelses arrangement på bogen dig og mig, så det skulle jeg da med til.Jeg var også med til bogbloggertræf for første gang. Jeg var så dum ikke at få taget nogle billeder, selvom jeg havde kameraet med. Så her er et billede af hvad jeg fik med derfra.Sidst på måneden var jeg til World Show katteudstilling, som redaktør på Kattemagasinet. Det var vildt at se så mange smukke katte på et sted.


Og, og, og så er jeg endelig med i en bogklub!!!


Læste bøger: 29! REKORD!
November

BOGFORUM! NANOWRIMO! 50.000 ORD!!


Jeg fik altså ikke taget nok billeder på bogforum. Så jeg må helt klart huske at tage en masse til næste år. Tiden gik også alt for stærkt. Jeg kom slet ikke rundt og snakke med alle dem jeg gerne ville. 
Min kæreste og jeg var en smut tur på la Glace, hvor jeg fik en kage jeg selv skulle forsøge mig med selv at lave, i december måned. Se billedet længere nede. Den var mumz!!
 


Jeg kom hjem med masser af bøger!!Jeg fik en personlig signering på bogforumet af min betalæser!! Som nu er blevet professionel forfatter! Yay!!!Jeg fuldførte NaNoWriMo!!!! Og fik næsten skrevet hele min bog færdig!! Så nu kan jeg endelig spamme min sjællandske betalæser!

November måned fik jeg set Ender's Game og The Hunger games i biografen. Det var fantastisk!

Læste bøger: 19 - jeg fatter egentlig ikke hvordan jeg fik tid til det. Men skrivningen gav mig selvfølgelig mega meget energi.
December

I december fik jeg skrevet min bog færdig!! Altså første kladde. Der er et stykke vej endnu. Men hvor er det bare fedt at stå på den anden side nu. I stedet for den side hvorfra det så fuldstændig umuligt ud.


Sådan ser mit skrive projekt også ud. Det er ikke kun flere hundrede sider på computeren. Det er en kæmpe stak uoverskuelige notater. Pyha... nu håber jeg at jeg har husket det hele.

Min barndomsveninde gik også i gang med at læse min bog i december og hun er min største fan. Det er virkelig fantastisk og det giver et enormt gå på mod. Bare det at en person er vild med ens historie er nærmest alt arbejdet og bekymringerne værd. Det er fantastisk!
Her er den så. Sportskagen. Når man ikke bor i kbh og kan tage på la Glace på en syndig højhælet søndag. Så må man jo lave den selv. :0)
I december fik jeg også sat punktum for et fantastisk læseår. Jeg nåede alle mine bogudfordringer, og 200 bøger. 200 BØGER!! Jeg er selv i chok over hvor mange jeg har læst.

Vi holdte jul hjemme, med kærestens mor og mine forældre. Det var super hyggeligt!

Min barndomsveninde var også lige hjemme fra England på et kort visit. Vi knævrede, og snakkede meget om min bog.

Nytår blev holdt med et vennepar, med god mad og en masse nytårslarm.

Jeg så Hobbitten og Frozen = EPIC filmåned!!

Læste bøger: 26, mange af dem julebøger.
TAK! For et fantastisk år! Jeg håber i er med mig i 2014! Hvor jeg skal giftes og skal gøre min bog helt færdig, og forhåbentlig på en fantastisk bryllupsrejse. Det er nok også året min barndomsveninde flytter tilbage til Danmark!! OG jeg krydser fingre for økonomisk sikkerhed! - især med alle de udgifter der kommer i 2014. Pyha...

Hvordan så din 2013 ud? Hvad ser du frem til i 2014?
SHARE:

2 kommentarer

  1. Smukke billeder, fra hvad der lyder som et smukt år! Så mange milepæle - og bogen! Wauw :')

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak. Ja der var nogle skønne, skønne sidste måneder af 2013. :0)

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig