tirsdag den 25. februar 2014

Helt enkelt anmeldelse






Helt Enkelt, handler om lige netop det: Helt enkelt mad. Opskrifterne i bogen består kun af 5 ingredienser og nogle enkelte basisingredienser som olie eller salt.

Kogebogen er behagelig og enkelt at gå til, fordi der ikke er en kilometer lang ingrediensliste og råvarerne er alle sammen råvare vi i forvejen kender i vores dagligt dag, bare sat sammen på en ny og spændende måde.




Jeg elsker kogebogens enkelte og minimalistiske layout. Jeg elsker at der blive gjort brug af en slags før og efter billede. Igen gør det at det hele bliver dejligt nemt og overskueligt i en travl og forhastet hverdag.

Igen har jeg forsøgt mig frem med et par retter for at vurderer kogebogens opskrifter.



Resultatet var som forventet. Retterne var utrolig lette og lave og samtidig var det en utrolig stor smagsfornøjelse. Selvom der er få råvare, så står de mere tydeligt i karakter og retterne smager derfor mere af de enkelte ingredienser frem for en ens sammenkogt masse.





Jeg nød særligt tomat retten med spagetti, den kommer jeg helt sikkert til at lave igen. Og jeg kommer helt sikkert til at finde meget inspiration i helt enkelt kogebogen fremover.

Så hvis du også elsker enkelt, smagsfyldt og hurtigt kokkereret mad, så er helt enkelt, kogebogen for dig.


SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig