onsdag den 26. februar 2014

Sort Engel anmeldelse

Sort Engel

Forfatter: Maria Louise Staff
Serie: Trilogi #3
Genre: Fantasy
Målgruppe: Unge
Udgiver: Skriveforlaget

Tak til Skriveforlaget for anmeldereksemplaret















Emma, Oscar og Signe kommer til både Himlen og Helvede og trænger dybt ind i de sorte engles verden, hvor der er nye mystiske væsner og forskellige slags sorte engle.

I sorte engel kan du følge Emma, Oskar og Signe i deres forsøg på at gøre op med Zorran og afslutte den universelle krig mod de sorte engle. På deres vej møder de magiske engle, udødelige mennesker, vindtigre, sorte drager, noner og de sidste 200 samuraier.




Det har taget mig rigtig længe om at skrive den her anmeldelse. Jeg ved det godt... men jeg har virkeligt også svært ved bogen, for jeg synes den har enormt potentiale og utrolig unik på sin egen måde, men den fungerer bare ikke rigtig... Det føles lidt som om den bare er skrevet og ikke følt. Hvis i forstå hvad jeg mener? Sådan lidt i stil med: Så smider vi lige Adam og Eva ind her, og så løser vi lige det problem sådan... vupti, vupti. Så kommer Holger Danske lige ind i billedet, dav, dav... Ja, måske gør jeg det være end det er, men det er altså lidt den følelse jeg sidder tilbage med efter at have læst hele serien.

Man kan så sige at børn måske ikke har helt det samme behov for en dybde og realisme i historien. (Så realistisk som en fantasy bog nu kan være). Men det synes jeg lidt er et dumt udgangspunkt. Jeg elsker at forfatteren har et originalt udgangspunkt og hun leger med fantasy-verden som hun gør. Men der er så mange tekniske ting som er galt, at det drukner lidt i det.

Emma, Oskar og Signe kommer jeg aldrig ind på som personer og de står ud fra siderne som pap og ikke som troværdige helstøbte mennesker. Jeg kan på ingen måde relaterer mig til dem, og historien løber lidt vild uden at huske at få mig med.

SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig