søndag den 23. februar 2014

This Week #35

Ugen generelt

I den her uge har jeg været på rejsemesse, og ellers fået diverse ting fra hånden.


Nyt layout

Jeg har gået den sidste uges tid og funderet over nyt blog layout til bloggen. For seriøst, jeg er jo grafiker.. Men jeg har altid set bloggen som mit fristed, et sted hvor jeg ikke behøvede at billedbehandle billeder, eller lave grafisk design. Et sted hvor ordene er i højsæde. Men et eller andet sted så er det jo også mit ansigt udadtil. Så den bliver ikke ved med at gå.
Problemet er så at når jeg laver noget til mig selv, så kan jeg aldrig bestemme mig for hvilken retning jeg skal gå i. Jeg har jo tusindvis af muligheder og ingen kunder der bestemmer retningen. Åh.. så mange valg.....
På en måde har jeg lyst til at gå total minimalistisk, men så omvendt har jeg lyst til at lege med billeder og eventyr.
Hvad siger i til Rødhætte starring me? :0)


Plus endnu et nyt projekt

Nu igen. Jeg har tusind ting at tage fat på, men så får jeg pludselig en ide jeg ikke kan slippe igen. Den her ide har så lagt og ulmet det sidste års tid, og nu tror jeg det skal være. More to come...



Ugens skriveri

Ikke meget skrivning, men jeg har været i gang med at læse min historie igennem, og jeg må tilstå at jeg krummer tæer over hvor mange taste fejl, sporgfejl og underlige stavelser og formuleringer jeg formår at lave. Stakkels mine betalæserer siger jeg bare.



Ugens læsning

Jeg vælger at lave lidt om på det, og gå tilbage til hvad der i sin tid var udgangspunktet. Hvis du vil vide hvad jeg læser ligenu og her, så kan du til enhver tid se det over til venstre på goodreads banneret.

Jeg vil til gengæld vise nogle af de bøger jeg har siddet og hygget mig med i løbet af ugen i stedet. Jeg læser altid så mange bøger af gangen og ligenu er jeg i gang med flere hvor der godt kan gå dage imellem jeg får dem læst. Det er primært en bryllupsbog, en research bog og a curious invitation. Så ved ugens læsning, viser jeg de bøger jeg har tilbragt mest tid sammen med i den forgående uge.



Jeg har fået læst Om at skrive, Eleanor og Park og The House of Hades færdig i ugens løb. Jeg var henholdsvis, begejstret, uberørt og skuffet.


Ugens links:

Jeg har et larmende link jeg gerne vil vise jer, men det kommer i morgen, for det efterfølges af et meget langt indlæg. Og jeg synes ikke det vil være så høfligt af mig at dræbe jer med ord.

Okay, i får lige en buzzfeed: Hvad vil din skæbne blive i The Hunger Games?  Jeg døde - hvilket ikke er så overraskende. Hvad skal jeg slå dem oveni hovedet med en bog? For nåh.. nej det vil jeg jo ikke, for så går det ud over min fine bog. Amen... kan i ikke godt se det for jer? :0)

SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig