mandag den 10. marts 2014

5:2 Kurens kogebog anmeldelse

 




5:2 kogebogen er en ny bog med spænende inspirerende opskrifter til den ret populære kur 5:2. Slankekuren handler i al sin enkelthed om at faste to dage om ugen. Dvs. spiser max 500 kalorier og så spiser normalt de resterende fem dage om ugen. 
Jeg synes opskrifterne er utrolig nemme at gå til, og der er ikke alle mulige mærkelige råvare der er svære at få fat i eller råvare man uundgåeligt rynker næse af. Det hele virker lækkert og indbydende og ikke mindst også overskueligt i en travl hverdag. Samtidig giver de letanvendeligt inspiration til at lave sine egne opskrifter.








Mad fik jeg lavet og det viste sig også at være utrolig velsmagende. Normalvis er jeg af den holdning at en kogebog skal have billeder af alle opskrifter. Jeg får aldrig nogensinde lavet de opskrifter som der ikke er billede til. Hvilket er lidt mærkeligt, man skulle tro man kunne finde ud af det uden billeder, men for mig er der en sikkerhed i at vide om det nu også ser rigtig ud. Men denne gang så har jeg faktisk lavet to opskrifter der ikke var billede til. Jeg tror det var fordi at opskriften var så overskueligt at jeg følte at jeg ikke behøvede den sikkerhed. Faktisk endte jeg med at synes det var helt sjovt at anrette det efter mit hoved.






Noget af det vigtigste ved en kurs succes er hvor let den er at få ind i hverdagen, og her er 5:2 kogebogen den helt store stjerne. Kuren er ret nem at gå til. Altså virkelig nemt. Hvor mange kan ikke overskue at spise fastene to gange om ugen? Det er da vildt nemt! Altså i forhold til det selvfølgelig aldrig er særlig nemt eller sjovt at være på kur. ;0) Men jeg vil sige at med den her kur, så kommer du et ret godt stykke. Det er i hvert fald nemt og for mig var det også sjovt fordi at man stadig laver lækkert mad efter spændende opskrifter.



 
 
 
Selvom jeg ikke selv skulle tabe mig så nød jeg retterne, og min forsøgskanin var i hvert fald godt tilfredst og agter at fortsætte kuren. Det er bestemt også den nemmeste og mest behagelige kur jeg selv har set.
SHARE:

2 kommentarer

  1. Jeg sidder her og overvejer om jeg skulle købe denne her kogebog. Det har jeg faktisk gjort siden jeg læste din anmeldelse for et par dage siden. Nu har jeg jo lovet mig selv at jeg ikke skal gå på latterlige kure som ikke virker og som kommer til at koste mig en masse penge. Men denne her bog virker faktisk som om den ville være rigtig god til at få gode ideer af. Som om jeg ikke har nok kogebøger at få gode ideer af hehe. Okaye beslutningen er taget og du har overbevist mig. Til kassen det går. Tak for en god anmeldelse med flotte billeder :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvor er det bare skønt at høre at jeg kan hjælpe dig med at tage en beslutning om at købe bøger. :0) Tak skal du have. Det er simpelthen en fantastisk nyhed. Og jeg tror bestemt ikke du vil blive skuffet over den her kur, jeg har siden hørt flere der siger at den er utrolig nem, så det er ikke kun mig der har fået den ide. :0)

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig