lørdag den 15. marts 2014

Den gyldne skål - Dragens dom anmeldelse

 
Dragens dom

Forfatter: Peter Gotthardt
Serie: Den Gyldne Skål #1
Genre: Fantasy
Målgruppe: Børn
Udgiver: Forlaget Alvilda


Tak til Alvilda for anmeldereksemplaret
 


 
Pigen Morgengry har mistet himmeldragens gyldne skål. Hun bliver forvist til jorden og kan kun vende tilbage, hvis hun finder skålen.

Det er uvenskab ved første blik, da Morgengry møder drengen Fem. Men de har brug for hinanden. Sammen tager de ud på en rejse, der er fuld af farer, fjender og forhindringer.
Dragens dom er en rigtig hyggeligt fantasyhistorie for børn, og så er den fyldt med de skønneste og flotteste farvestrålende illustrationer. Illustrationerne understreger og understøtter virkelig historien på smukkeste vis. Dagens dom er derfor også rigtig god til de helt små, der endnu ikke har lært at læse, men som i stedet får læst højt hos mor eller far.

Det er den første bog i en serie på 9 og jeg vil sige at den starter utrolig lovende ud. Peter Gotthardt spinder en skøn historie samtidig med han smertefrit for præsenteret bogens skønne hovedpersoner. Selv introduktionen af verden og magien er utrolig flydende.

Serien følger både en dreng og en pige, og den kan også sagtens læses af begge køn. Der er nemlig masser af action og handling som nok skal holde børnenes interesse fanget.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig