fredag den 21. marts 2014

On Dublin Street review

On Dublin Street

Forfatter: Samantha Young
Serie: On Dublin Street #1
Genre: Realisme
Målgruppe: NA - New adultDer findes nogle ekstra scener fra Braidens point of view helt gratis, her: http://www.ondublinstreet.com/p/bonus-scenes.html Men læs On Dublin Street først for at undgå spoilers.

Jocelyn Butler has been hiding from her past for years. But all her secrets are about to be laid bare…

Four years ago, Jocelyn left her tragic past behind in the States and started over in Scotland, burying her grief, ignoring her demons, and forging ahead without attachments. Her solitary life is working well—until she moves into a new apartment on Dublin Street where she meets a man who shakes her carefully guarded world to its core.

Braden Carmichael is used to getting what he wants, and he’s determined to get Jocelyn into his bed. Knowing how skittish she is about entering a relationship, Braden proposes an arrangement that will satisfy their intense attraction without any strings attached.

But after an intrigued Jocelyn accepts, she realizes that Braden won’t be satisfied with just mind-blowing passion. The stubborn Scotsman is intent on truly knowing her… down to the very soul
On Dublin Street er i samme liga som Pushing the Limit, faktisk er On Dublin Street bedre! Den er rent ud sagt helt fantastisk. Fantastisk kærlighedshistorie og masser af angst og følelser på spil. On Dublin Street er en NA og Pushing the Limit er en YA. Så der er en hel del mere sex med i On Dublin Street, så intensiteten når større højder end i Pushing the Limit.

Braiden og Joss er et helt igennem fantastisk par! Det er deres skyld at historien er så fænomenal. Braiden er ikke den typiske badboy, men der hen ad og Joss er en total no-nonses pige, med forståelige issues i bagagen. Det er bare et match der siger trouble fra starten af, og det er så skønt at læse historien, for der er nemlig masser af skøn trouble.

Jeg er virkelig begejsret over On Dublin Street. Jeg elsker kærlighedshistorien, flowet, handlingen, karakterne og det at den ikke er direkte forudsigelig. Jeg kan virkelig kun anbefale den, for jeg har svært ved at sætte noget som helst kritik på den. Den eneste jeg lige kan komme på ligenu er at jeg er ked af historien ikke var længere, og det er ellers en ganske fornuftig størrelse bog. Det er skønt når man har det sådan med bøger.
SHARE:

Ingen kommentarer

Tilføj en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig