tirsdag den 29. april 2014

Lykken er chokolade anmeldelse

 
 
 
Lykken er chokolade byder på 68 klassiske og nye, superinspirerende chokoladeopskrifter af både den enkle og den lidt mere avancerede slags. Den chokoladeskønne kogebog er skrevet af de to meget populære chokoladebloggere, Maja fra chocolat.dk og Anne fra anneauchocolat.dk.
 
Jeg elsker den her kogebog, den er fyldt med de smukkest og lækreste chokoladekagedrømme. Jeg har fulgt Maja og Annes blog i et par år nu, og de er blandt mine mest fortrukne madbloggere. Det er de fordi de er fuldt med stor madglade, smukke kager og flotte billeder. Lykken er chokolade er alt det og mere til, fordi de to bloggere har slået sig sammen, og kommer her med deres bedste opskrifter.

 
 

 
 
Som sædvanlig kastede jeg mig over opskrifterne, og det var faktisk utrolig svært at vælge. Jeg havde lyst til at lave det hele, og håber også jeg kommer hele vejen igennem bogen en dag, for at være sikker på at jeg ikke går glip af en fantastisk opskrift.
 

Det eneste problem med bogen er at Anne og Maja er så dygtige at de kan få det hele til at se så fantastisk ud. Det var lidt svære for mig. Jeg har heller ikke så meget udstyr, så jeg havde kun en størrelse form, og det blev bare slet ikke så fin som når formen passer. Det skal siges at formstørrelser er oplyst under hver opskrift, og man kan altid tilpasse det til den størrelse man har, ved at forøge opskriften.
 
 
 
 
Selvom mine kager ikke blev helt så fine som på billedet, så smagte de simpelthen fantastisk og det er ikke sidste gang jeg laver de kager. Det vagte stor lykke - chokolade lykke - hos mine gæster- Opskrifterne var desuden utrolig nemme at følge.
 
 
 
 


Så jeg kan virkelig anbefale den her bog og jeg synes alle burde have den til at stå på sin kogebogshylde.

SHARE:

5 kommentarer

 1. Åh, den bog har jeg også stående derhjemme. Jeg må virkelig snart lave noget fra den, for haps hvor lyder det bare lækkert det hele!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er virkelig lækker. Jeg har lyst til at prøve det hele. :0)

   Slet
 2. Jeg har kigget så meget på den og overvejet for og imod. Nu tror jeg, jeg er mest for.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er fantastisk. Så jeg tror bestemt ikke du bliver skuffet hvis du ligesom jeg elsker chokolade. :0)

   Slet
 3. Wauw, akut kagesult lige der!

  - Anne

  SvarSlet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig